Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi cemo 3025 sa SDA
ako eu nece da primi bosnjake srbi onda nece iz inata u eu....:)
Popišam se na EU kad vidim onu zaostalu bijedu Rumune, Bugare i fašiste Mađare koje su primile prije svih naših bivših YU republika, a oni su najviše kumovali raspadu Jugoslavije
Srbi ne žele u EU. Zasto ne raspisu referendum?
Bas nesto razmisljam kako nikada nisam upoznao neku osobu iz Italije da mi je bila antipaticna. Cak niko od popularnih i poznatih Italijana. Svi su nekako dragi. Svi do ove. Samo ova siptarska kurva. Od svih divnih Italijana, morali su pronaci jednu da se vucara po novinama i da mi zgadi zivot svaki put kad je vidim.
srbi su divni i krasni ali ih krscani pocastise sa 15 presuda za genocid i uzp ali i zato su siptari krivi hehehehehe majmune hos bananu?:)))
Nek idu svi, nama je fino ovdje
dobra
Izdadoše i Putina i Dodika....,
A dotle ce a vjerovatno i poslije 2025 ce se smjeti mijesati u susjedne drzave i njihovo politicko kreiranje ili ce te vi iz Brisela vec konacno jednom skontati ko je glavni razarac Balkana
malo morgen Srbija i Rusija ne treba nam unija
Svbija,Vusija, ne treba nam unija
Uf al bi je lizao