Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demokracija u pravom smislu te rijeci ne postoji niti u jednoj jedinoj zemlji
A dobra je ova Mogherini
Prodavačica magle na redovnim radnim zadacima!
sto se i ona proljepsala,valjda je niko ne tare pa veli de da i ja esto od sebe uradim !
Balkan NEMA EU Perspektive, valjda je to i najvećoj budali jasno. NAkon 50 godina čekanja u prijemnoj dvorani Erdoganu je to psotalo jasno. Balkan treba da čeka još 22 godine da bi se okrenuo Kini, Rusiji i neznam ti kome sve da bi preživio. Balkan je EU inetersantan radi besplatne obrazovane radne snage i kao tržište kolonijalne robe, i to je sve. Ako se neko ne slaže trabunja o razvoju itd, nek se sjeti Rumunije i Bugarske primljenih 2007 i njihovog stepena razvoja !
Balkan NEMA EU Perspektive, valjda je to i najvećoj budali jasno. NAkon 50 godina čekanja u prijemnoj dvorani Erdoganu je to psotalo jasno. Balkan treba da čeka još 22 godine da bi se okrenuo Kini, Rusiji i neznam ti kome sve da bi preživio. Balkan he evrobi inetersantan radi bespaltne obrazovane radne snage i kao tržište kolonijalne robe, i to je sve. Ako se neko ne slaže trabun ja o razvoju itd, nek se prijeri Ruminje i Burske primljeni 2007 i njihovog stepena razvoja !
Bla bla bla
jest dobra ova oca'mi
MAGARE JE NAJ ZGODNIJE HEBATI, KAD SU MU NOGE U BLATU
Mogherini stara kurava ,dobra p..cka !
eto ti stize covic tamo da te smara sa izbornim zakonom...pleme mu kriminalno
Samit u Sofiji je manje važaniji od dolaska Erde u Zetru
DOGADJAJ VAZNIJI OD 10 DRUGIH DOGADJAJA...
Draga gđo , samo ako ponesete dobru batinu ( pretnje sankcijama , sudom , otkrivanje afera i onoga što vi znate o njima itd...) , može dati rezultat.. Ovako , samo ubleha , ...eeee...to oni najviše vole da slušaju ; Evropa je zabrinuta , vrata su vam otvorena , ...čekamo vas , ...samo da se dogovorite, ...mi nećemo nametati rešenja ( ovo najviše vole) ..., itd , itd....
Konacno je Bruxelles shvatio...bravo
@samp1ta Ma kompa jedino je tu bitno da je EU shvatila da ako oni nece biti na Balkanu onda ce bit netko drugi u detalje necu ulazit... p.s. viva la corona xD