Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
--- Mogherini: EU i Crna Gora jednako razmišljaju i na istim frekvencijama JEl se to i eu bavi švercom cigareta i šampionatom u izležavanju ?? :))
Crna gora ode u civilizaciju, prva drzava na balkanu koja je odhebala zohare oko sebe
od kad odkurcase srbiju iz crne gore svaki im je dan napredniji,jos samo da odkurcajiu SPC i ima suce da im sija svaki dan,nece biti vise sivih oblaka iznad crne gore !
@SenatorBL a ne ! oni su prije par godina odkuurcali srbiju i sad napreduju ! turke su odkurcali davno ali im to nije pomagalo,sad se vidi da je srbija bila problem ! srbija ce naebat na koncu i to dobro !
GratefulDead Znaš li što reče Njegoš? Poturica gori od Turčina...Viđu vraga su sedam binjiša, su dva mača, a su dvije krune, praunuka turkova s kuranom.. za njim jata prokletoga kota... itd...vraga crnogorci odjebali Srbe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja je to frekvencija... da se i BiH malo prebaci na istu frekvenciju
frekvencija je da snisu vise na istim talssnim duzinama sa srbijomi odma dobro !
I mi bismo da nas ne koče veprođikani i poskočari škutori.U Crnoj Gori je oko 15% balijandera i šiptara pa im opet ne prave probleme.