Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naprijed đenerale... ne dozvoli da te uhapse...
Placace mu Banja Luka, kao sto mu je placala penziu. :Z
Teraj taljige SRALE, ceka te Vojo i radOVAN u AAGU.
Frontmenu nekadašnje grupe Zabranjeno pušenje Nenadu Jankoviću, poznatijem kao Nele Karajlić, pozlilo je u bolnici za vrijeme rutinske kontrole nakon što mu je ugrađen stent na srcu. Iako je u ponedjeljak trebao napustiti bolnicu, Nenad Janković, aka Nele Karajlić, na nosilima je vraćen u svoju bolničku sobu jer mu je tijekom jutarnje kontrole prilikom testa opterećenja srca, odnosno ergometrije, iznenada pozlilo, piše alo.rs. Frontmen nekadašnje grupe Zabranjeno pušenje trenutačno se nalazi u teškom stanju. Nele se u bolnici oporavljao zbog srčanih problema nakon što mu je ugrađen stent, odnosno cilindrična mrežica koja nakon ugradnje stabilizira mjesto ranijeg suženja koronarne arterije koja doprema krv do srca. \'No, prilikom kontrole počeo se gušiti, nesvjestice su bile sve učestalije, a obuzela ga je i malaksalost\', rekao je neimenovani izvor blizak glazbeniku za Alo.
HROK, HROK, JA SE OPET US.RO!!!
Put me zove moram poci........
sero seravi, jadu i otpadu ljudski, dohakao si i crknućeš u zatvoru,a rekao si da se živ nećeš dati... hahahaha... prodali te za vreću krompira, krme jedno jadno... a slave te samo zatucani,nepismeni šumljaci i poremećeni umovi..... SIKTER!!!
Stidi se smrdijo svojih usranih \'\'junaka\'\'
MRŠ U HAG, SERO SERAVI!!!!
K.RME SMR.DLJIVO US.RANO ... RASPAD\'O SE ŽIV DABOGDA, A NE MOG\'O CRKNUT.. ZDOPI JEDNA GENO.CIDAŠKA... PU!!!