Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ama ljudi srbija je izlapila JOS 1991
MLADIC SE SAKRIO U MISIJU RUPU!! JA JUNAKA SRPSKOG!!! hahahahaha
I kazu da nije bilo agresije, tako je sud u Hagu rekao. Neka Bog sudi tim sucima i neka Bog sudi srbiji.
Haj...srbi...nije bitno...od njih uvijek znas sta ocekivati...znas kako kazu:\'\'vlah je vlah, a šokac je trovlah\'\'...Jes ti vidio Prlića---mamu li mu ustashku.
Lajte pascadi islamska, samo lajte.....Nema vam ravnih u lajanju i kukanju. Sretan dan oslobodjenja Srebrenice Srbima u njihovoj drzavi Republici Srpskoj!!!
MA KAKAV ZIVOT IMAJU OVI SA POTERNICKE LISTE HAGA NOSE HILJADE UBISTAVA NA DUSI I KRIJU SE NEGDJE PO SELU U SRBIJU NIKAKAV JE TO ZIVOT A TEK STA CEKA POSE SMRTI HIHIHIHIH!!!!! A U HAGU IH DRZE KO PSE EVO SESELJ VEC 7 GODINA SMRDI U 4 ZIDA I NA KRAJU CE CRC KAO I ONAJ NJEGOV KOLEGA PA ONDA CE S NEKAD UHVATIT I MLADIC POLAKO REDEOM JE#BIGA
pale-x, ocam...
Gdje je, znamo, al ga ne damo!!! zivjela srpska bosna
Pa zar se stidis srpskog imena koje nosis pa se krijes iza bosnjackog? Sta bi sa srpskim junastvom i slavom bbuaahahahahaha
hare krisna, hare krisna, krisna krisna, hare hare mari huana, mari huana, huana huana, mari mari
@Hashim : Sinko, nauči pravopis pa onda piši nešto i komentariši !
Odatle je poticalo glana odbrambena ,linija\'Americi,zapadu i vatikanu,koji su imali namjeru da ochiste sve republike,Yugoslovenske zajednice,od srpskoga sranovnishtva,a posebnoBiH-u i da tu imjaste sve MUSLIMANE cele evrope-Islamske vjeroispovjesti-Ali ih je u tim Namjerama sprechila SRBIJA,na chelu sa SLOBODANOM miloshevicem,Jovan Rashkovic,Arkan i Slavni gen,VRS-e RATKO MLADIC i narod,REPUBLIKE SRPSKE\"!!!
pitaj pilote iz Srbije: mjesto prizemljenja: Cazin
Ma nije moguce. Prlic rekao tako nesto. Onaj fini posteni covjek. Nevjerujem, Mora da je ratko nesto pobrkao.... sreca da su svi manje vise gdje zasluzuju.
Ko se to ponadao da ce ga izdrzavati cijeli zivot na racun rata? Smijesno! :-)