Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZLOCINAC ODLAZI U HAAG A OSTAJU OZALOSCENI LJUBITELJI GENOCIDA .
treći
Ratko Mladic je zlocinac koliko i Naser Oric. Nista vise, nista manje. Srebrenica je bila odmazda za 1500 masakriranih srpskih civila u Kravicama i susednim selima. A rat u Bosni je poceo tako sto je Juka Prazina u Sarajevu pocinio zlocin na srpskoj svadbi. Ali.... svega toga ne bi bilo da nekada davno deo srba pod turskim pritiskom nije presao u islam. Braco Srbi islamske veroispovesti, mozete se nazivati Bosnjacima, muslimanima, arapima.... vasi su preci Srbi i geni su vam srpski. Selam alejkum.
@HRHB Vitez LOL kakvo si ti đubre od hrvata
kako izgleda tzv.državna zastava.podatak da tzv.predsjednik federacije budimir ,inače hrvatski kvisling ,ne smije doći niti u jedan hrvatski grad,kao ni premijer federacije nikšić,jasno govori gdje se ova zemlja nalazi.raspad za sada sprečava međunarodna zajednica ,ali i tome se bliži kraj.na svu sreću i rahatluk što vi kažete.pozdrav svima.
za sve one koji žive s glavom zabijenom u zemlju,pogotovo ovog iznad koji me proziva.dečko dragi ovako ti stvari stoje ja nisam srbin nego hrvat iz hercegovine,ali to ne znači da se stvari ne mogu gledati realno,dakle normalno da će mladić dobiti svoje ulice i trgove u bih pa mate boban i gojko šušak to več imaju u hercegovini i srednjoj bosni,isto kao i mile budak i jure francetić i franjo tuđman u mostaru i okolici.ratko mladić je najveći srpski junak nakon karađorđa i to srbi dobro znaju i cijene.tako da će mu se nakon smrti znati odužiti.kao o vojniku ne treba trošiti riječi,čovjek je doslovce zbrisao s lica zemlje tzv.armiju bih gdje god mu je došla u susret,pogledajte samo istočnu bosnu koju je počistio za mjesec dana.da ne govorimo o sarajevu gdje se šupao s vama kao s miševima dvije godine iako vas je bilo 5 puta više.dalje to što ti lupaš o nekakvoj državi bih je stvarno patetično jer ti se 5 km od centra sarajeva vije srpska trobojnica ,a kod nas u hercegovini ni ne znamo
Zapamtite da smo mi Srbi vecina u bosni. Vas je pobeglo milion preko i sada ste forum ratnici iz 3. Skandinavske i 7. Minhenske brigade. Bosna je Srpska kso ato je moskva Ruska
TADIC-DABIC I KOMADIC su srbski genocidni smrdljivci zajedno sa svim GENOCIDNIM BOSANSKIM SRDLJIVCIMA iz takozvane REPUBLJIKE SMRDSKE
Profesore izgleda da vam nije jača strana znanje i obrazovanje jer zaista lupate da to nije normalno. Trgovi (kakvi vaši trgovi) koji budu nosili imena vaših zlotvora i ubica tipa karadžića i mladića lično ču da kupim te table da postavite. Vidite li profesore da je majka srbija okrenula leđa od vas u bosni a u hrvatskoj je to učinila već 1995, vidite li da je srbija već isporučila karadžića a i đeneral ide u hag.....moj profesore valja nama ovdje zajedno da živimo, nema ništa od te genocidne tvorevine rs kao države vidite li kakvu je hljazgu dobio dodik od međunarodne zajednice...... moj profesore veze vi nemate, vama je izgleda more do koljena..............moj profesore valja nama zajedno da živiimo u ovoj našoj zajedničkoj bih a biće nam lijepo onoliko koliko budemo pametni a bogami profesore već ste me zabrinuli vašom pameću..........pozdrav iz jedine nam države a da suverene BOSNE I HERCEGOVINE......
Profesore, aferim! Smrt baliluku!
A koji ce se tacno trg zvati njegovim imenom,zapravo izvini \"trgovi\"?
sto bi moj stari sudo reko : srpski marifetluci!!!! \"Želio bih da svaki građanin Srbije, poput Ratka Mladića, Haškom tribunalu dokaže da nije kriv za optužbe, a sve ostalo je obaveza države da ispuni svoje međunarodne obaveze\", rekao je Dačić. --------- ono kao lik neduzan!!!!! ma do bosfora protjerat sve!!!! cast izuzetcima!!!
USMMRDIO SE!
Ne mozete legalizovati zlocin !!! Trazimo ukidanje genocidne tvorevine !!! Sad vise nego ikad dokazati ko je Bosnjak, hajde politicari pokazite mi zasto da izadjem na izbore, gdje je pravda, gdje je lobi, gdje vam je hrabrost !!! Necemo zlocinacku tvorevinu, po cijenu novog rata, ustanite i jasno to kazite !!! Zrtve to zasluzuju !!!
profesore posalji mi paket kad me volis toliko ili uplati 5000 E na kantinu ,tvoj dragi djedica
professor-e, svaka ti je na mjestu. Pozdrav.
e moji tzv.bošnjaci,možete vi lajati koliko hoćete,jeb... se njega,čovjek će umrijeti za godinu,škole,ulice,trgovi će nositi njegovo imena po cijeloj bosni i hercegovini.direktno je zaslužan što su srbi s 35 posto stanovništva dobili pod kontrolu 58 posto bosne i hercegovine ,koju je očistio tako da vas nigdje nema više od 10 posto.povijest pišu pobjednici a ovaj dedo je to u svakom slučaju,dovoljno vam je poći u bilo kom pravcu doći do table welcome to republic of srpska i uvijek ćete se sjetiti ovog dede.i vi i vaša djeca i unuci,pardon unuci neće dočekati jer tada će iza one table biti država.