Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SrbijaExit Festival) i Hrvatska (Ultra) nocas partijaju, a moja Bosna i Hercegovina okovana tim drzavama place za svojom ubijenom djecom!
Hrvati i Srbi su oplakali svoje mrtve prije 20 godina i nastavili zivjeti. Samo se u Bosni raja ubija u pojam svaki dan i kukanje nad zrtvama pretvoren u folklor. Neko se debelo zajebao prije 20 godina....
Bas tako. Krivi ste sami sebi jer ne znate dalje. Split i Novi Sad prave turizam, promovisu druzenje, ljudi idu jedni kod drugih, samo u BiH se broji jos uvijek ko je ko i po tome se zivi. Covjek sam sebi kroji zivot i okolnosti!
:(