Potraga za Antonijom Bilić
0
Misteriozni vozač kamiona silovao u BiH?
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze, molim te i nadam se da je ziva !
Jadnica,nek joj se Bog smiluje,ali ne mogu shvatiti da je tako naivna bila da sjeda sa nekim nepoznatim u vozilo.
daj bože da je živa
svinja jest al po imenu reklo bi se sprska
garant neka turska svinja.
ako je to ovaj Dragan Paravinja ... lici foto-robotu! http://www.mugshots.com/media/thumbs/gallery/images/2/df/85/Paravalos_Michael_P_mugshot_jpg_400x800_q85.jpg
j.e.b.o. ti baljuga familiju nako usput zajedno s husom i hasom
A jesu ove bal.juge gl.upi. Novinar postavi pitanje i na kraju veliki upitnik da nije i u bih. A baljuge sa kompleksom oce da se prave pametni pa vidis komentare tipa...ovo je netacna informacija proverite hahahahahahaha jaomujo i hase sta ces! A nazalost svi znamo sta je bilo sa devojkom kad nema ni traga ni glasa od nje vec nekoliko dana nadajmo se da je ziva al...
http://arhiva.kurir-info.rs/Arhiva/2004/januar/16/H-05-15012004.shtml
Sljedeće godine, 15. studenog 1997. godine, Paravinja je na lokalnom putu Golubinci - Stara Pazova ugledao u prvim večernjim satima maloljetnu Č. I. koja nije stopirala. Međutim, on je ipak zaustavio svoj automobil i na silu u njega ugurao maloljetnicu. Međutim, Č. I. je sačuvala prisebnost, pritisnula sirenu, Paravinja se uspaničio, zaustavio \"ladu samaru\", što je maloljetnica iskoristila da istrči iz automobila.
Dragan Paravinja je osoba za kojom policija traga u slučaju Antonije Bilić. Istu stvar je 1996. i 1997. napravio u Srbiji i bio osuđen na 4 i pol godine. SREMSKA MITROVICA - Draganu Paravinji (35) iz Nove Pazove Vrhovni sud Srbije potvrdio je zatvorsku kaznu od četiri godine i šest mjeseci na koju ga je osudilo vijeće sudca Nebojše Starčevića u sremskomitrovačkoj Palati pravde zbog toga što je dokazano da je počinio krivična djela silovanje i silovanje u pokušaju. Paravinja je prvo 11. studenog 1996. godine, vozeći svoju \"ladu samaru\", registarskih oznaka RU 887-73, ugledao oštećenu M. Lj. koja je stopirala želeći se prebaciti do Inđije. Međutim, umjesto da je samo prebaci do susjednog mjesta, napasnik ju je odveo na jedno tajnovito mjesto i tu je uz prijetnju i fizičko maltretiranje silovao a nakon toga izbacio iz automobila.
Polako ali sigurno postajemo Fox Crime! Netreba ga policija ganjati i suditi neka to familiji prepuste sigurno ce ga ubiti sa merakom!
Procitao sam sve tekstove koji su na Dnevnik.hr postavljeni u posebnoj rubrici o ovom slucaju, i mogu samo reci da ste u ovom gore tekstu sve pobrkali... 1.Nigdje ne pise da je silovao po BiH vec u Srbiji devedesetih godina za sta je osudjen na 4 godine i 6 mjeseci zatvora, 2.. Vozac se ne javlja gazdi FIRME koja je vlasnik kamiona a ne vlasniku kuce (kuca je njegovo vlasnistvo), 3. Policija nije provjerila nekoliko vozaca i kamiona, vec drugog vozaca koji zajedno sa osumnjicenim duži isti kamion u toj firmi 4. Nije tacno da osumnjiceni ne odgovara fotorobotu, vec ne odgovara drugi vozac koji je zatecen u ovom kamionu...jer se radi o covjeku sezdesetih godina - normalno da nece odgovarati ovom fotorobotu... Eto, bar od sad procitajte bolje upucene izvore pa obavijestite javnost da ne dolazi vise do ovakvih dezinformacija... ;))
hoce ona d astopira
pa ko ce drugi biti smrdljivi vozac i krvolok nego binsr iz bivse SAO Krajine-povratnik
Ja pratim vec danima ovo i na svim portalimaina dnevniku su rekli da je osudjivan u SRBIJI a ne u BIH...a vise informacija na fb na str NESTALA ANTONIA BILIC....imaju 2 udjite naonu koja imaoko 27 000 clanova
A dze foto robot da i mi vidimo?