Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomirljivi tonovi prema Hrvatskoj? Pomirljivi tonovi prema BiH? Njemačka glavni saveznik? Čekajte ljudi, jel ovaj covjek do jucer po medijima provlačen kao novi ŠEŠELJ?!?!?
Ma iskreno je*e se SRBIJI ZA BIH a pogotovo za RS!!!
I sta kazes nisu se probijali? Pa zar to nije malo ponizavajuce onim borcima sto kosti ostavise na Nisicima, Gebku, Medzedzi, Rac, Treskavicii, Podvelezju i ostalim vukojebinama?
Ti si ocigledno zaboravio bjezaniju jula 1993, sa Jahorine, preko Rogoja, Bijelasnice, Igmana prema Konjicu / Hrasnici? Zaboravio si avione NATO pakta sto nas zaustavise u Bihacu, Gorazdu? Zaboravio si kako smo vas odrali na Otesu?
@meho Da li je Srpsko rukovodstvo pregovaralo sa Bošnjačkim civilima u Banja Luci ,Bijeljini ,Zvorniku ,Višegradu ili Foči? Naravno da nije ,već ih je sistematski etnički očistilo sa tih prostora. E sad gledaj paradoxa ,vi Srbi niste htjeli nikakav dogovor sa nenauružanim Bošnjačkim civilima (a i one dogovore koje ste imali ste iznevjerili i prevarili) ,a napadate nas Bošnjake što se mi nismo \"htjeli\" dogovoriti sa vašim vojnicima JNA koji su bili nauružani do zuba u Sarajevu i Tuzli !!! Paradox živi !
@meho To pitaj UMPROFOR-ce i medjunarodnu zajednicu zasto su nas Bosnjake lagali o nekakvim mirovnim planovima ukoliko MI predamo oruzje da ce ta mjesta gdje su poslije stradali nasi civili biti zasticene od strane UN-a kao sto je bio slucaj u Srebrenici.... navnost naseg ratnog rukovodstva dovelo nas je do toga da povjerujemo medjunarodnoj zajednici kao i UN-u... sto je dovelo do \"kontra efekta\" kao sto je bio slucaj naravno u Srebrenici gdje su nasi ljudi na lazno obecanje UN-a da ce biti zasticeni morali predati oruzje istim... poslije se desio genocid..... A ARBIH bi najvjerovatnije se mogla probiti do takvih mjesta ali kazem ti, zahvaljujuci nasem naivnom ratnom rukovodstvu na celu sa Alijom Izetbegovicem i obecanjima od strane UN-a da ce ta mjesta biti zasticena i naravno povjerenjem ARBIH prema ovim navedenim, ARBIH nije se probijala prema ugrozenom stanovnistvu... E kad je trebala Banja Luka pasti... tad vas je NATO spasio i morao se Deyton potpisati.. :)
@Bullet! To bi trebao upitati Milana Kučana i Janez Drnovšeka iz Slovenije , Stipu Mesića ,Franju Tuđmana i Gojku Šuška iz Hrvatske ,te Slobodana Miloševića i Borisava Jovića koji su sa navedenim \"tajno pregovarali\" oko odlaska iz Jugoslavije. S druge strane trebao bi upitati i Borisava Jovića i Slobodana Miloševića zašto su rukovodstvu JNA zabranili vojnu intervenciju u Sloveniji? Sve ko fol vi Srbi bili za Jugoslaviju ,a sve ste radili kontra nje!
Pa ako su ti borci ARBiH bili toliko spretni i hrabri, zasto ne stadose uz svoje \"civile\" da ih zastite?
za @meho hahahahhahahahhhahahahhaah hahahahahahaahaha joj sto se ismijah na ove tvoje konstatacije.. hahahahahah SHOW :D.. A sto ti mozes s..r.a.t.i. ... gori si od foke.... Ti mislis da Sarajevo nema nikakvu kontrolu nad RS-om.... dobro.. nek ti bude.. al sto se ne ocjepite kad ste toliki \"junaci i nebeski narod\"?? Sto morate cekati ameriku i rusiju...? Ja ti kazem BUJRUM izvolite i ocjepite se..!!! Mani se ti te vase srpske propagande, i laznih zakljucaka i izmisljanja,.....davno smo mi vas provalili sto se tice vas i vasih laznih tvrdnji.... Tvoj problem kao i problem svih srba u RS i regionu je taj da se vi nemozete pomiriti sa cinjenicama, i poznati ste po tome sto istinu odbacujete... A to sto se tice lovacke puske i tenka.... pa borci ARBIH su imali srce a nisu imali oruzje kao vi... a vi ste imali oruzje ali niste imali ni srce ni m..u.d.a... Imali ste \"hrabrost i junastvo\" jedino kad su c..i.v.i.l.i. u pitanju...
nemoj tako Tomo lakše ćemo ukinuti četnitete ako se budeš zalagao za nezavisnu Šumsku
Oruzje je imao svako u Bosni ili stvarno mislis da lovacka puska zaustavlja tenk? Ne znam ni ja koje bila cetvrta vojna sila, kada razmislim malo redoslijed je bio slijedeci:: Rusija; Engelska; Francuska; Njemacka; Poljska; Italija; Spanija itd. Vjerovatno su Bosnjaci zeljeli uzeti Sarajevo za tri dana a BiH za 15 dana, ali Srbi im stadose na pute. I Hrvati malo kasnje. Jeste ja ti pricam o tri doline, jer tu ste se svi tu skupili, ili sam slagao nesta . Mi smo nezavisni, Sarajevo nema nikakovog uticaja u RS. A da se u potpunosti otcijepimo, pa nismo ludi. Ko ce nam u Potocare svake godine dolaziti i pare ostavljati, ipak to je nasa najvece turisticka destinacija :)!
srbi- POTOMCI OSMANSKIH OSVAJACA.....
Koji clan u Ustavu SFRJ je davao pravo Republikama na otcijepjenje?
za @meho U \"tri doline\" kazes???!!! Pa ne znam ja ko je imao svo naoruzanje JNA, Ne znam ja koje bio setvrta sila u Europi, Ne znam ja ko je htio uzeti Sarajevo za 3 dana a BIH za 15 dana.... I ti sad menni nesto pricas o nekakvim dolinama.... Pokusajte se ocjepiti... BUJRUM !!!
@Granica Nama Bosnjama je tjesno i naumili smo se vratit na 100 % nase teritorije Bosne i Hercegovine..milom ili silom..bezbeli ...nas vakat dolazi a vi ste svoj dugorocni kredit istrosili u periodu 1992 -1996...razmisli malo... Pobjeda Nikolica je potvrda agonije srpskog naroda i srpske nazovi politike....Blago nama...........
Istu takvu pricu ste pricali i 1992, pa vidi kako ste prosli Satjerani ste u tri doline i to je to. Ponekad pomislim da je i to previse.
Nema vise Mile- Tadija hahahahahahahaha, Putin gotovo i ne zna za Mileta, pa srpski entitet u BiH je manji od neke Abhazije tamo. Toma Grobar ce sad ucvrscavati Srbiju i neka radi sta hoce to je njegov problem, ali samo da otpili Mileta, laktaskog seljaka