Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To mu je sin,a ne brat.
meni je interesantno što se bošnjaci stalno sikiraju tko će kod srba ili hrvata biti izabran...bez obzira radi li se o našoj zemlji bosni i hercegovini ili srbiji odnosno hrvatskoj! prvo ste u federaciji izabrali hrvate i srbe vlastitim glasovima, pa ste navijali za josipovića i milanovića (koji su pokazali da su uz svoj narod) pa vam sada smetaju, a tako je bilo i sa tadićem, pa sada navijate za čedomira jovanovića! morate se baviti svojim političarima, a takvim izborom komšića i drugih ste samo sebi napravili probleme! ne kažem da mi hrvati imamo dobre političare, ali mislim da vi niste ti koji nam trebate birati i tako davati riječ onima da rade na našoj ugroženosti! živjeli u dragoj nam bosni i hercegovini, zemlji tri naroda i ostalih!
sad im je uspjeh zagarantovan !!!
pa i vi se brinete za nase, moramo i mi za vase ;-)
e moj sokole,bosnjacima je u najmanju ruku podjednako vazna politika komsija i vlastita politika jer politicari preko save i drine bitno utjecu na struje u BiH
@patriot mnogo si tužan čovek. ccc
hebo te otac krivousti nacistički
KAO PODIJELA BIH...
\'ovo njofra uskrsnuo?!
ne treba nam - imamo mi naseg Komšića.
Još malo pa će mu se usta iskriviti.
\'\'Miroslav Tuđman ušao u HDZ\'\' nije to nista prica se da su Bugari usli u Sofiju i da je more slano, a lopta okrugla.
lik je isti onaj fasista Tudjman
Ovi se Tuđimani rode sijedi haman :D
Kad Hr udje u EU ovi se nece ni cuti