Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka revolucija jede svoju djecu.sretno u daljnjem životu generale.
TREBA ČOVJEKU DATI NAGRADU ZA MIR ISPLATITI MU NOVČANU ŠTETU ZA LEŽANJE U ZATVORU I NAGRADITI GA SA MILIONIMA.NIJE GRIJEH UBITI SRBINA TO JE SEVAP.NJIH TREBA ISTRIJEBITI JER SU ONI I ŽIDOVI ISTA VNAGO.
Sud BiH prvostepenom presudom osudio je Nisveta Gasala na šest, a Senada Dautovića na 13 godina zatvora zbog zločina počinjenih nad bugojanskim Hrvatima, javio je Birn Justic Report. evo i ova dva bi onda trebala samo 1/3 biti na godisnjem, bara-bara, necemo majorizacije.
MENE TUŽI KOMŠIJA ŠTO SAM GA NAZVAO U RATU VLAHOM
POCEO JE INTENZIVNO LOV NA BOSNJAKE................... Posto BiH-a nema GLAVNOG TUZIOCA Boris Grubesic ko Adolf HEISMAN-hit.ler lovi Bosnjake...... Ako, TAKO vam i treba kad ste Bosnjaci nesposobni i kad vjerujete srbima i pojedinim njihovim saveznicima kosto su Lukac i srbin Covic.!!!! Sarajevo x je CE*TNIK-gobbelsova proPaganda..........?