Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama lupeži Slovenci ne mogu ništa jer, imali smo sreće da idioti iz naše Vlade nisu rješavali slučaj nego Sud u Strazburu, i to po privatnoj tužbi, pa smo zato i dobili spor, međutim, u Hrvatskoj će Vlada učiniti sve da taj novac njima donese korist, a narodu srednji prst kao i uvijek do sada. Zato i nisu odmah smjeli objaviti kakvo je rješenje sporazuma, da se narod ne bi digao na noge. Prepustiće to Milanoviću, koji će najprije organizirati policijske postrojbe, da se demokratski namlati narod ako zatreba.
@Francuz Meni se čini da naši, odgovorni, čekaju da i nas Slovenci ovako guze. Treba ih što prije pritisnuti. Jeo nas ko nas sastavi.
Jao meni se sve nešto čini da su Janezi zg00zili Hrvate.....
ne znam jeste li gledali na TV, al Pusicki su oci bile pune suza, a siguran sam da je ovo podrzala ne zbog Hrvatske vec sto je tako moralo bit samo zbog EU...
o ne kako cu sada prelazit granicu s BiH? do sad je sve bilo onako polu-sluzbeno ako bude i posebna traka za gradane EU opet problemi jer i vecina ljudi koji prelaze iz Bosne rade vani i dosta ih ima strano drzavljanstvo slijede sati cekanja na granici :(
j.e.b.o. vas otac prevarantski
Oj Hrvatsko ulažiš u EU u srpnju, pripajaju te srednjoeuropskim zemljama i brišu s zapadnog Balkana ahahahahahhahahhahahahahhaahahhahahhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhhahhahhahahahhahhahhahahahhahahhahhhahahahahahahahahahahhhahahahahhahahahhah Bravo na sposobnosti!!
I Hrvati ce im uvaliti 3 komada
rješenje je sukcesija hahahaha pa ko je još vidio da janezi daju bilo šta dobrovoljno navikli su samo pljačkati druge
Opet ce izraditi sitnu buraniju a ovi politicari ala Senader skinuti kajmakHaj`.da pogadjamo ko ce skinuti kajmak bosanskim stedisama ?