Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema proširenja još davno su rekli... za NATO nemamo para. ostadosmo ni na nebu ni na zemlji. blago nam se.
NE treba gajiti bilo kakve nade,BiH u EU i NATO sigurno nikad neće ući...treba završiti sa tom pričom i krenuti dalje svojim putem ako ga ima uopće.
prvo morate imat drzavu ,predsjednika,premijera itd.Zivim u zagrebu i dalje mi nije jasno kakvo prijedsjednistvo haha.wtf napravite drzavu svoju kad pocnete cistit u svojim redovima ,kad krenu suđdenja istrage i rezultati bit ce bolje.
Rekla nana da mi daš, to pod suknjom šta imaš ........
Nezna Europa sta propusta,
Neće ništa biti. Turska je sa Srbijom planirala spojiti autoputevima Sarajevo sa Beogradom a kako izgleda cilj im je preko Bijeljine i Višegrada spojiti i istočni i zapadni dio Republike Srpske. SDA i Bakir nam ništa nisu rekli da je mali šengen već duže vrijeme u planu. Rusija se trga od smjeha da je kao i u Siriji na kraju pobjednik.
@Termiti sta ti ba nesto pametan. Sengen je spas za ove male.bijedne drzavice. Zasto to ne valja. Zasto mozemo u eu zajedno a ovamo ne mozemo. Mlatis bezveze a kad spominjes Bega onda na koljena stoko neokupana.
@Aliibaba To je srpsko tržište. Zadnji trzaji nekih velikih snova. Drugim rječima taj mali šengen će imati više politički smisao nego trgovinsko tržišni. To je kao Kuba pored SAD.
Europa je stara politička kurava,BiH treba samo NATO.Sve izbjeglice u BiH su iz Europskih zemalja preko Srbije ušle u BiH.Sve se to radi sračunato,da se naša zemlja što više destabilizuje.Hebem vaše Europske vrijednosti.
Pa nemože se više samo zbog sigurnosti na balkanu ući više u EU. NATO zemlje su zaokružile pristup moru, da se nebi Rusi usidrili. To je bilo sve. Rusi imaju pristup luci samo u Siriji. U Crnoj Gori nema ruskih podmornica.
Reci će nam ma zdraoooooooooo
Nista...sastalo se zlo i gore da se razgovore
Reci DA Evropskoj Uniji i reci NE zločinačkom NATO-u ! Živjela majka Evropa,zemljo drevna na vjernost ti se kunem od Islanda do Rusije,zemljo mojih snova,mojih pradjedova.JEDNA SI JEDINA MOJA EVROPA !
Ovi sto govore da su za tursku i rusiju nek se presele tamo.. prosjecni turcin ili rus bi sve dali za EU papire
Sada me već zaboli neka stvar za EU. Sutra da se glasa za ulazak ja bih bio protiv. Nije nama mjesto tamo kao državi zato nas i iseljavaju da sebi olakšaju problem sa Zapadnim Balkanom. Da nas bude svugdje,a da nemamo pravo glasa nigdje. Ovo se odnosi na sve države iz okruženja. Onako poniziti Makedonce pa ih odhebati je vrhunac bezobrazluka EU.
Haj se vi EU malo sredite prvo, pa ćemo mi razmisliti...ne treba nigdje hititi...
Jasno se vidi cije ovo prostor kada su Srbijanci vrsili vojnu vjezbu blizu granice sa Drinom i prelete NATO aviona niskim letom tokom Drine u trenutku vojne vjezbe.Poruka Srbiji:Dajemo vam do znanja dokle smo zapišali...
Idemo pod Rusiju i Tursku, necemo EU, narod se pita.
@gooUser1563139858 Pa idi u Tursku ili Rusiju, ko ti brani? Uživaj tamo