Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja napaćenih ljudi na klixu, to čim vidi neku trebu to bali, pa zar ste toliki paćenici, ja ne vjerujem...
no real life...
sutra kad Bakir kod nas ponovo pobijedi jedini protesti će biti na Klixu ..
ako ima vise ovakvih na protestima kao ova sa slike mogli bi se i mi pridruziti
Pa iza svakih protesta stoji neko, a na kontra protestima ćeš stajati ti Nebojša i onaj pobačaj Mire marković - Vulin !
Ah glupog srbina boze sacuvaj, uvijek je opozicija pravila proteste, nikada nije pozicija pravila proteste, glup vlah ko magarac.
Krece spin... Klasika. Narod izadje na ulice da izrazi nezadovoljstvo zbog kupovine glasova, ucjena, omniprezencije AV-a na svim medijima, stranackih zaposljavanja, ali ne, sve su to izdajnici i placenici. Klasicna diktatura. No ni kod nas nije drugacije.
Hihihihihihihi mogu mu pljunuti pod prozor kao i ja Dodiku vecina je izabrala a ako sam ja manjina moje je da se pokrijem usima
Dobra mala Anadolka..
naštimo lolo izbore ..
Dobra mala, za kuće, nema šta! :)
@Elaa hajd šta ima veze, nije puno :P
Zanimljivo MUp se bavi protestima koji nisu bez razloga ! Evo Stanija psotala savjetnica u vladi novog premijera Srbije za felacio u procesu evropskih integracija ! KAko je Stanija psotala savjetnik, MUP ni riječi ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/49425/srbija_u_soku_stanija_postaje_savjetnica_u_ministarstvu_finansija_foto.html
Kmeee kmeeeeeeeeeeee.
joj dobre male mmm