Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak je najbolji stih Amile Glamocak; dole su me usne ljubile....
Olivera ĐIKANOVIĆ - Nemamo šta dalje pričati... Prezime sve reklo
Moraš priznat da je dobar i Aco pejović sa stihovima: '' samo sam ga bacio pod stol''.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ulazi Dragana Mirković umjesto Cece.
A I OVA OD cetnickog vojvode AVIOU SLOMIT CU TI KRILA JE PRVI ODIBIR TE STRUCNE KOMISIJE KUD IDE SRIJANSKA SVIJEST::::
JA djeca u petomrazredu treba da razmisljaju o pucanj tla istod cecine zadnjice SULUDO ZAR NE:::
i plafi safir je je Bajagina pjesma,ocel nju ostavit?
plavi*
Djikanović veoma ceni umetnicu Cecu 😂 Uvedi dodatni porez ministre ovima što urliču na mikrofon. Spasi naciju od duhovnog i intelektualnog sakaćenja dok još nije kasno.
stih nije napisala ceca nego marina tucakovic, najveca i najcitanija pjesnikinja sa balkana, a vi pricajte sta hocete
Šinaninanainannnaajjjjj, šinaninananinananajjjj ... neprevazideno, prof.doc.sci. dr.prim. dzamija Zehra Bajrakterevic .. :/
Sjecas li se lijepi grome moj.? Moze da se odnosi na konja,ATA,...ja vidim ovdje poucan tekst. Govori o tome kako je jahala konja.
jedva cekam Kesića i 24 minute :)
Pitao sam Broja 1, Tunju Filipovića, nenedjebivog kulturologa, kako je to bilo u komunizmu ? Pa stihovi kao cecini su bili zabranjeni, a kada su dozvoljeni, PLAĆAO SE NA NJIH POREZ NA ŠUND, od koga se pomagala istinska kultura, veliki pjesnici i umjetnici. Ali šta sad kad imamo ČITAVU ŠUND NACIJU, kao što je Srbija !??
Propao probni balon đikana!
A baš su se spremali da srpčićima plasiraju novog junaka BUKVARA: ARKANA !
a kako je ušla u udžbenik , to je već neka druga priča !!
Ovo je odraz nase opce kulture. Turbo-folk je usao u sve domove, pa zasto ne bi i u udzbenike??! Bas licemjerno od onih koji su odobrili, pa ovo sada navide kao propust. Hajte molim vas !:)
Ceca stub srpske kulture 😂 🤣
Hej ni ni ni na ni na nebu ni na zemlji... priloske odredbe za mjesto sa višestrukim ponvaljanjem. A ponavljanje ja majka učenja.
hahahahhaha