Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za hrvatsku,tako to rade prave drzave
Cuj izjave- samo Vucic moze da mi zabrani ulazak U Hrvatsku. Hrvatska je suverena drzava i moze da uskrati gostoprimstvo ama bas kome hoce.Koji je ovo biser, majko mila.
Svaka cast za Hrvatsku! Bez obzira ima li istine Vulinovim izjavama o ustastvu i ustasama u Hrvatskoj, mislim da je puno vise cetnika u Srbiji, krenuvsi od preCjednika, pola parlamenta i vlade ... da ne govorim koliko ima cetnika u RS-u. A sve to tako lukavo prikrivaju i prebacuju loptu na nas, na Hrvatsku ... a i dalje velicaju ratne zlocince... “jednog za stol, jednog u vrecu pod stol, isto ti misle”
samo oštro I ne daj te četnicima da se reklamiraju po Hrvatskoj
Vidi glavusture. Meni ovi srbi izgledaju krmasto nekako svi. Mozda poticu od svinja??? Mozda su zato genocidni ( mozak na 10 %).
Haj sad vuline
ovaj je ko Šešelj ..ista ideologija. vlahu, ne dolazi u Hrv !
lik stvarno nije dobar, još mrtvo hladno da takvu izjavu, i naravno da će mu Hrvatska zabraniti ulazak, kao sto bi uradila svaka normalna suverena država!
ko da vam trazi da dodje:):) Sta ce ministar odbrane Srbije u hrvatskoj:):)
Naši šišmiš nemere u Rvacku...
Evo pravog testa za i za Vučića i za Vulina! Ako Vučić voli srbiju i srpski narod onoliko koliko priča odmah će poslati ovu kreaturu od ministra Hrvatima i tako se bezbolno riješiti običnog šljama i štetočine. S druge strane, ako je Vulin stvarno toliko glup on će "naređenje" svog vrhovnog komandanta i ispoštovati!
Pametan lik donekle,sada ćeš sine kroz Mađarsku.A šta ako je on baš skont'o taj fol,mogo bi onda kao na Mađarsku a niko tamo me niko ne poznaje
@ujujujujh pa svako malo do Budimpešte
Ovaj k'o da je zaglavio u evoluciji. Onim usima moze pofatati sve tv kanale gratis.
Ljudi ga ne vade. Tako i treba.
vidi mu se na faci da nije mogao dobiti ljekarsko uvjerenje.
Covic se uopste ne javlja ovih dana, vucicev mentor pali Hrvatsku zastavu i gaze je nogama , svako normalan to osudjuje ali covic se opet usutio i samo gleda u Vucica , danas Vulin provocira na najgori nacin ali opet cova suti , to ima samo na balkanu
Par kometara sa srpskih portala... :-) "Sta umislja? Vuli-cic.. Da je i Hrvatska banana drzava kao i njegova.Pa da lupa i glupa i to bez, posledica.E pa nece da moze!! A sada se lepo zali, vasem velikom tatku...😂" "Sramota za Srpsku vladu... Hrvatska vas baš rastura ovih dana. I ne smete ni da zucnete jer se oni pitaju za našu evropsku budućnost. Na niskim ste granama gospodo i drugovi." "Bravo za Hrvate!!! Tako se radi u pravnoj drzavi."
"Страшно колика срамота! Најпре Шешељ у Скупштини, а сада и Вулинова изјава... Какве особе нас представљају... Језиво." "Није добродошао ни у Србију, само треба да се донесе одлука..." "Sasvim na mestu. Vulini ne sramotite nas." "Covek je apsolutni promasaj! Kako je uopste u Vladi."
Placa Soros Botove