Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pickousti zasluzuje Oscara za glumu. Lik uziva u ovome.
Uziva, kao sto Ikarbus proizvodi mercedes autobuse, beograd na vodi i bruku odtalih lazi. Ali hej, zaradio si sendvic. Bravo za tebe.
@drinex ......nije bolest sve sto boli
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
fadilu je uvijek dobro, smije nam se u facu i boli ga ona stvar
Klocu,Fadil je digao na noge emonomiju FBIH. Uhljupima kao sto si ti je krivo samo to sto je Fadil u Alijinoj stranci.Da je Fadil u petoj koloni,tj.sdp-u kovali bi ga u zvjezde,zato MARŠ,kad nemas pojma sta ko radi...
Fadil je bio pripadnik ARBIH za razliku od ovoga sa jevrejskog groblja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel iko primjetio da Baketa ni na mapi nema kako je ovo sa koronom aktuelno?
Kaslje li?
Kakav cirkusant ovaj Vucic
Jes bolestan al u glavu
Da nije koronu pokupio žvaljo........ Mr. Wannabe Putin
Vucic ima srcanih problema. To nije tajna. Covjek je bio zdrav dok se nije prihvatio funkcije. Stoka ga satrla. Kako domaca tako i uvozna. Ako je fasovao koronu, ode on... Bice radosti na N1.
Ko o čemu Bošnjaci i klix o Srbima i Srbiji ...
vucicu sad 100 korona virusa ubij
Psihički nije dobar. Prvo provali Mila, pa poče blejat o nekom ogromnom kapitalu Srbije, pa... Puko. Kud će sad Mile? Ko će mu spremst brašno i stetoskope. Žao mi je Mila.
Da nije išao po farmerice 👖 u Trst?
Ko o čemu Klix o Vučiću! Sjašite više skupa s njim, NE ZANIMA NAS predsjednik DRUGE države!
Imam za političare ali sve jako dobar lijek i za koronu i ostale bolesti,probleme,bolo ve,bolove u leđima,glavobolju,migrenu,potenciju,znači sve liječi znači uzme se 1 kašikica cijanida 1 kašikica strihnina dodati u čašu solne kiseline sve izmiješati i popiti najbolje što prije a može i ujutro po potrebi zasladiti sa medom . Znači mater vam jbm.
Ostavili ste sumsku bez pomoci, bez bilo kakve pomoci. Prodavali ste joj pricu o patriotizmu, o vjecitoj brizi o njima, o vjecitoj pomoci braci svojoj itd... a ostavili ste ih, nikakve pomoci nemaju od vas, nista, nula... kako bog dragi zacas okrene i preokrene situaciju...
Ovaj pičić može u holywood kako dobro glumi .
Je li se halalio sa Dodom, novi klaster u predsjednistvu.