Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže Slobo: \"Pustite me na Miru!\" :D
trudili se da ga usrecite hohohohohohohoho kakva lakrdija od \"evrope\"
TO je SASVIM PRIRODNA STVAR kao i SVIH OZENJENI LjUDI !!!
Znaci, sve price o ugrozenost pravoslavaca i sve \"plemenite\" borbe uz dosad nevidjeno ´erojstvo nad nepravoslavnom stanovnistvu se u cjelokupnosti moze svesti i na milosevico papucarstvo... :D Ovo nije vise smijesno, nego je iritirajuci tuzno.....iskreno!
Milosevic upravljao Haagom. Sta ti je, mislis li da bi se Hitler izvukao od smrtne kazne na Nurnbergovskom sudu. Zapamti pobjednici pisu historiju. Znam da i vi Srbi pisete historiju ali niko normalan ne vjeruje u nju jer je jos laznija od Americke i Britanske. Pogotovo zato sto stalno gubite i pokusavate da se predstavljate kao pobjednici. Pogledajte velicinu vase drzave i vidjecete gdje su vas vase pobjede dovele, cak i gore nego nas nasi porazi.
Vodili Slobo i Mira ljubav, kaze Slobo, ehhh miroooo cela srbija je sada u tebi! Na to ce mira, cela srbija je u govnima, promasio si rupu!
I moj voljeni Dodik upravlja sa mnom kako hoce ! Cas mi kaze lezi, cas pusi , cas okreni se i nagu-zi se cas klekni a ja ne mogu da ga ne slusam kad ga volem najvise !
Nije samo upravljavao nacijom nego i haskim kazamatom. Zato je i zavrsio pre vremena........Secam se intervjua njegovog pravnog savetnika, svetski priznati advokat za internacionalno pravo Knoops. \"Milosevic izvanredno vlada tribunalom, vec su morali da odbace deo optuznice, da je ostao ziv, oslobodio bi sebe i svoju naciju od etikete sto je tokom devedesetih nabacena na njega i Srpski narod. Toliko da informisem neinformisane
Ja depeše i go.va.na... Ima da iduća depaša vikiliksa bude: Mujo i Suljo su zapravo likovi iz viceva...
Bubaju je RUSI ! devil ti si kloc !
Žene manipulišu muškarcima to se zna.
ma na takari vise i tu vlahadiju i njhove vozdove sve ista vnago imal sta korisno i pametno ....cim ta vnago spomenete odmah ovde pocnu da desmr i ostali tvorovi iz te ganepo ganci nacije
Prijetili joj tvoji c e t n i c i zato sto je pomogla da se izruci monstrum s Grbavice.
O kakve li novosti, hahahaha WIKILEAKS je CIA proizvod namjenjen da kompromituje prije svega IRAN i jos neke zemlje koje su uzeli na zub.
prijetili BiH veleposlanstvu u Španjolskoj samo zato što je ambasadorica BiH Hrvatica, i vi ni riječi, dok su drugi prenijeli, sramota! Toliko o profesionalnosti i važnosti pojedinih tema...
To je poznata istina da su diktatori veliki gospodai vani a sluge u kuci!