Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imam osecaj da su ovi negativni komentari pisane od strane stanovnika srbije :)
pricajte sta hocet u crnoj gori je prosecna plata 450 eura ,a krajem novembra crna gora dobija status kanditata za prikljucenju evropskoj uniji po reformam je napredovala najvise poslije hrvatske cak je u nekim oblastima i bolja tako nemoj te biti ljubomorni :)
koji zakljucak, gdje si ti rastao tako pametan?
Ne bi Turci ni došli na Balkanu dalje od Kosmeta da nije bilo Srba. Većinu posla su za Otomane odradili Srbi.
srbi nisu bili s turcima, srbi su oslobodili balkan od turaka, jer da nisu, sad bi crnogorci bili turci.bar toliko istorije se zna da je poznato ko je nagario turke sa balkana, koji ustanci su vodjeni i ko je bio ko. Vi ste suvise mali, i suvise jadni da bi se i od koga oslobodili, a i volite tudju vlast, po vama su mogli ostati jos 1000 godina, ajjooooojj!!!
Sad Bosnje vole crnogorce, a mrze srbe, a zapravo bi imali vise razloga da bude obrnuto, zato sto su im bas crnogorci zaprzili corbu!!! Koji su navodno deklarisani srbi, i cak na visokim pozicijama u srpskim rukovodstvima, ali sta ces...Ako razmislimo, ispada da je jedini Srbin na celu drzave bio Djindjic i Kostunica! Srbima ce doci glave crnogorci, a bosnjama sandzaklije, sto u sustini cini jednu te istu felu. ne dao mi bog s njima ni grad dijeliti, a drzavu da ne pominjem, a tek prijateljstvo ili nesto slicno...a obalu treba bojkotovati, maksimalno, ima drugih i ljepsih mjesta od njihove zagadjene obale!!!
jeste protiv proletera i komunista u 2 sv. ratu. a protiv turaka niste. Srbi su bili s Turcima.
slusaj ti, naravno da ni jedan narod na balkanu nije nikad ratovao na istoj strani, zato vam i jeste vijekovima kako jeste, zato ste uvijek bili porobljeni i nikad slobodni, jer ste mali i niste u stanju pojedinacno da se suprotstavite ni jednoj iole jacoj i ozbiljnijoj sili!!! Zasto? Zarad malih, uskih, sitnih vazalskih interesa!!! Zato i jeste jedan narod podijeljen na one sto se sad drukcije zovu, zbog vazalskih drzavica i malih vazalskih interesa!!! velikima i jeste oduvijek bio cilj bas to, mali i razbijeni, sitni vazali, lakse ostvare svoje ciljeve!!! A da je istina da nismo ratovali na istoj strani, jesmo. Protiv Hitlera bar, dalje ne moramo u istoriju. I protiv Turaka.Za austrougare ne znam.
glupi srbi, kad ce jednom bar u zivotu izabrati srbina a ne ovako, dobivati po usima zbog crnogoraca koji kroje sudbinu srbima, a svoju izvuku fino i landohaju po jadranskoj obaali, a vi i dalje ispastajte!!! Ili biraju iz zagorja, ili iz niksica, ili iz neke vukohebine crnogorske, dokle vise!!! glupi ste skroz, unistise vas bivsa braca!!! bivsa, ljudi ljudski, samo se vi jos palite na bratstvo!!!
zato što ste srbi i turci uvijek zajedno napadali Crnu Goru. nikad do 90-ih Crnogorci i srbi nisu ratovali na istoj strani
ustolicili su se po beogradu, dobili drzavljanstva, zauzeli busije i pozicije, niko im nista ne moze!!! A Srbi im ceskaju ja.jca!!! More ma.rs u pm, sto rekao Djosa, svaka mu cast!!! Djoso, braaateee, svaka ti je zlatna!!!
Djukaju, ebo te voz koji te don`o!!! Glupi crnogorci, sad su gori od onih sto su se prodali za saku pilava i komad begovine, ovi se prodaju za gram kokaina, ili cega vec. Oni su bili gladni i jadni, a ovi sad bas i nisu, ako se za grame prodaju.Fuj, najgadnija nacija na Balkanu, siptari su nista!!! A sta reci, i Srbima su se na vrat popeli, stalno su na celu srpske drzave, sudije i kadije, od Milosevica, preko Karadzica, pa preko tuzioca Vukcevica, samog Tadica...Srbina ni od korova!!! Ako nekog i ima, Srbin je do prve prilike, kad ce zabiti noz u ledja, zesce i dublje od bilo kog Siptara, Hrvata, Bosnje...To su crnogorci!!! Bezbroj puta fuj!!!
Gledano ovako sa strane, CG je drzavica u kojoj utociste nalaze veliki kriminalci, sa velikom lovom, a sto da ne, ako je moguce. Donesi lovu, i niko te ne pita jel zakonita, nezakonita, ko si sta si koje si fele. Dobra i za lokalne velike bosove, djah tamo, djah ovamo. Crnogorci se oznojiti nece, a do love dolaze svakako samo ne postenim radom. Aferim. Moze im se. Samo da su protiv Srbije, toliko dugo dok su ti i takvi, dobro im ide, zasticeni su od strane velikih \"legalista\". Pocelo je sa cigarama, a zavrsilo sa krupnim ribama, azilima ko zna kojim i kakvim diktatorima, vodjama nekih tamo dalekih zemalja i naroda. Prodajom obale tajkunima, prodajom ostrva i plaza i hotela, i ko zna cega...a siptarska droga ide li ide...sve iz turske, pa iz irana, pa afganistana...
Dobro da ste stavili upitnik bar na kraju recenice, jer vi smjeniste mnoge premijere i svasta nesto, vasim vijestima vjerovati...daj boze, vise i njega dosta, i previse...primjer i olicenje lose privatizacije, globalizacije, mafijaske vladavine pojedinaca i porodica, klanova, kriminala i korupcije na Balkanu!!! Malih privatnih drzavica. Ma, sta reci...Djukaj je Djukaj. Veliki Bos.