Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najdugovječniji vladar na Balkanu poslije Tita...
The Godfather
Tako kad se spoje Bosna i Hercegovina sa Crnom Gororm, drzava ce se zvati: Crna Bosna i Gora Hrcegovina
Milo svaka ti cast na politiki koju vodis i zastupas jer se njeni rezultati svakodnevno sve vise prepoznaju.Steta sto u BiH nema politicara tvog kalibra.
Milo britva
neće dugo jer je bolestan,a da nije stigao bi mugabea...ako već nije
Kriminalac kojeg USA drži za jaja, optužnicom iz Italije. Jugosloven,velikosrbin, crnogorac,što god treba, ustvari najobčniiji kriminalac
Najmudrija glava spava..Dig se šjedi🤣
Jedini covjek koji je sacuvo zemlju od ratova i uspjesno izvuko narod od srpsko crkvene mitomanije..
@Despot75 horde crnogoraca plajčkale se i palile po Hrvatskom jugu, mi ne zaboravljamo
@Despot75 aj ne prdi despot stefane slave ti......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Đukanovic ima stav i zna sta radi
inace ako niste znali danas je milu dan zalosti...skebali mu jos jedan brod pun kokaina.....ovaj put u americi 1,5 tona...vrednost oko 1 milijarde$...kako ce to milo da prezivi..veliko je pitaje...:)
Crna Gora Crnogorcima!
@Lavovi1zTeocaka u kućaru!oma!