Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bar oni mogu da se uhvate noge za Njemačku, kad požele
Hrvatska je u siromaštvu A šta onda tek reci za bosnu i srbiju Svi trebamo biti svjesni situacije u kojoj se zemlje nalaze a ne kao naslađivati se jedni drugima. Ljudi pomagajte se kad to političari neće.
Hebo EU samo NATO i polako sačekati sa ulaskom u EU a dotle dizati standard kroz razne investicije i otvaranje novih radnih mijesta i to najvise u proizvodjackom sektoru. Gurat poljoprivrednike raznim subvencijama.....
A vlasti zlocinackog HDZ se bave Bosnom i Hercegovinom. Jako inteligentno za ne
Nijednom istinskom "hrvatskom domoljubu i katoliku" nije važno što mu milion Hrvata živi na rubu siromaštva. Jedino što je važno za takve ljude je to da Dragan Čović, čovjek s bezbroj nekretnina i viletinom od 3 mil KM bude uhljebljen do kraja života na mjestu poglavice hrvatskog naroda u BiH kroz Predsjedništvo države. S plaćom od 7.000 KM i neograničenom političkom moći. Bravo "hrvatski domoljubi i katolici".
Oni nisu toliko siromasni da nemaju, da su ograniceni u mnogo cemu. Postaju gradjani siromasniji zaduzivanjem kreditima koje ne mogu vracati i tako "pucaju i tonu u bijedu". Hoce auto na kredit, hoce ljetovanje,zimovanje,restorane,mnogi vikendicu itd. sa normalnom prosjecnom platom nece ici.
Oda u bosni ima 4 milijuna siromasnih
@TrebinjeNikadJace2 hrvatska je puno bolja od bosne sto se tice ekonomskog stanja
Kad je ovako u Hrvatskoj, mos mislite kako je tek u BiH
Nositelji Europejskih vrijednosti....kmee??
Nemamo sta njima reci jer smo siromasniji od njih duplo, po svim parametrima.
Strasno me ovakve stvari ljute...valjda ce ljudima jednom doci iz guzice u glavu :/
Pa kako nece kad im predsjednica i premijer vise racuna vode o stanju u BiH nego o ljudima u Hrvatskoj. Gospodja prvo neka pocisti ispred svog praga pa onda neka njusku gura negdje drugo.
a mi ko' nesto bolji
Ali zato Plenkovic i Kolinda guraju nos u unutrasnje stvari druge drzave. Bolje da rjesavaju probleme u svojoj drzavi, raspadaju se.