Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gazde se moraju slusati. Odmah druga ploca i druga prica.
Vucicev novi singl, saljemo ga na evroviziju. https://www.facebook.com/819236944820113/videos/859089890834818/?fref=nf
Milanović je takav idiot da je to nešto strašno. Jedan Amerikanac mu je glavni za predizbornu kampanju pa sada kao izigrava nekakvog patriota i silu, ali on to ne zna niti može i samo se blamira te pada sve dublje i dublje.
a jesu se uskurčili od kada ih primiše u EU,možda još koju god. i bit cete sila u EU
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/Регион/2051065/Тајни+снимак+холандског+новинара+у+хрватском+кампу.html
onda mora tito da vaskrsne
Svaka čast Srbiji, lider na balkanu. Srbija dominira a EU je uz nju. Klanjam im se!!!
Poruka od migranata :-D http://images.kaneva.com/filestore9/4607028/6348614/srbiUimajuUvecuUkituUodUnas.jpg
Je li iko još primjetio grb iza Milanovića. U gornjem lijevom uglu počinje sa bijelim šahovskim poljem. Ako se ne varam, to je ustaški grb. Hrvatski grb počinje sa crvenim (crnim ili plavim u ovom slučaju) poljem u gornjem lijevom uglu.
Ili se samo varam. Mislim, zanimljivo je. Ako bi iko mogao pojasniti detaljnije, bujrum, molim vas haha.
Glumatanje humanosti izbilo je na vidjelo. Igra se zove "uvali komšiji migrante", pa i pod cijenu trgovinskog rata. Ono što treba naglasiti je izdvajanje novca za zbrinjavanje "izbjeglica", što znači slijedeće: platićemo vam da ih privremeno zadržite jer ih je previše, a mi ćemo probrati samo ono što nam odgovara za jeftinu radnu snagu. Država koja se tu najbolje ne snađe, mogla bi izvisiti, jer bi ovo privremeno moglo postati trajno, ne možemo znati šta nosi budućnost. Tako nekako.
Cuj zelimo normalne odnose :):)) sa zastitom ili bez :):):)
želite vi i dobre odnose sa BIH,od svih drža za izvoz Bosanskog mlijeka u EU samo vi bili protiv,i to poslednji dan blokirali kada je vec trebala bit isporuka,nevjerujem vam ništa,ist tako i u ratu ste šurovali sa srbovima,ne samo šuravali vec ste zajedno i granatirali Bošnjake
vidiš, ja želim da nestaneš sa političke scene.
A traje li još uvijek onaj bojkot hrvatskih proizvoda?
Kakav beskicmenjak :-) Jos se i pravda. Mislio sam ovo, mislio sam ono. Nema potrebe da citamo sta izjavljuju desnicari u Hrvatskoj kada vidimo sta govore "umjereni" ili SDP Hrvati.
Sada priča premijer Južne Njemačke.
...hrvatska želi samo da ti odeš.....jednostavno...