Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je Tito drzo vjerske institucije gdje im je mjesto( u objektima tih institucija i u privatnim prostorijama pojedinca) i bilo je zivota, srece i rada na Balkanu !
Vjernik ? Na popisima na Balkanu se izjasni 95% ljudi kao vjernici ....al onih 5% nas satra lopovlukom , nemoralom , korupcijom , drogom , kockom , bludnim radnjama....
E primitivni zatucani fašistički idiote
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
AT MILANOVIC 🤣🤣🤣🤣. Pozz za moje iz ,102 HVO Brigada
Bože oprosti im ne znaju što čine. Ovo je dokaz da se vjerske institucije ne smiju miješati u politiku ali na žalost vjera je duboko u politici i to nimalo nije dobro za narode.
Samo pitanje je podržava li ga Pravoslavna crkva?
'povijest će Vas uvrstiti među hrvatske velikane' Da, odmah iza Pavelića, zar ne pedofilu... Crkve... odatle dolaze one najgore fašističke upute protiv svega hrvatskog.
Crkva je uvijek bila nastrojena fašizmu, pedofiliji, tako da nije čudo što ovog psihopatu podržavaju, rjetki su izuzet i u tom taboru
Odakle izranjaju ovi nebitni likovi? Nekad si trebao tv paliti da se nasmiješ. Sad otvoriš bilo koji portal....ili je nekakva instagramusa sa 3 grama mozga, ili političar sa telecom glavom ili vjerski službenik zadojen mržnjom.
“ Mandurić je u svojim ranijim istupima i zgražao hrvatsku javnost, pa je tako prozivao Đorđa Balaševića i njegove obožavatelje, branio kontroverzne ličnosti, napadao Kolindu Grabar-Kitarović i tako dalje.” sta pljujete na lika. Vi nemate muda istinu reci jer vas je strah svega. Covjek zivotom drzi do uvjerenja.
Nista novo u crkvi hrvatska oni bi samo ubijali i otimali i pedofilijom se bavili
Manduricu pomilovao te haver ti Kacavenda
Još jedan neuki fašista u haljini propovijeda o ustašluku. Trebala je mati popit kafu s rodom a njega utopit
Može li se znati, kad ćeš SJAHATI, Zorane ??
Kao i Dodika i njega će zbog nacionalizma isključiti iz PES-a (Partije evropskih socijalista), a i iz svjetske Socijalističke internacionale. Ovako je i socijalista Milošević poletio visoko sa onim njegovim da "Niko ne sme da vas bije!" i znamo gdje ga je njegov narod poslao.
Kaze svecanik nemojte se igrati emocijama Hrvata herceg-bosne. Moj svecanice valjda Hrvata Bosne i Hercegovine.
A ja kada ga ugledam odmah dobijem poriv za dužom nuždom.
Hrvatska od Josipovica ni nema ljevicu.