Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haman promjenio terapiju.
Uvjek je ovo govorio i pričao.
nije promijenio terapiju niti ne radi ovo iz ljubavi prema bih. jednostavno zastupa ruske interese. ti interesi su izmedju ostalih da se bosna i hercegovina ovakva bez ikakvih reformi uvuce u eu i kao takva pravi problem po istoj matrici kao sto to rade orban i milanovic.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast Milanoviću za ovo a svaka čast i Dodiku što je sredio da nema povećanja plina za BiH. Više urade za BiH nego ijedan Bošnjački lider. Zna li iko šta su uradili dobro za narod Izetbegović, Komšić a i ostala plejada Bošnjačkih političara, osim što daju neke demagoške izborne izjave.
Ne mogu ga očima, al ova mu je na mjestu. Trčimo za Evropom a Afrika nam za petama. Treba pojačati tempo malo.
Ovaj na dnevnoj bazi promijeni mišljenje bar jedno stotinjak puta.
Ko tebe šta pitao?
Jeftini populista. Troši svoj usrani život na stvari koje ga ne dotiču. Šonjo.
Milanovicu nema sta ti nisam spominjo u familiji zadnji mjeseci. Jbg IZVINI. ZA OVO TI SKIDAM KAPU
Ovaj nas pljuje 10 dana,pa napravi potez kakav nam najveci prijatelji nebi napravili
legionela....heba li ti muslimani cijelog svijeta mamu. Hebo ti i Milanović mamu.
Jeli vas bar malo sram koliko ste vriđali Milanovića i to samo zato što ne razumijete njegov govor, konotacije, prispodobe, tj. njegovu privrženost Bosni na poseban način.
Zaista ne zelim u EU.Niti na rad niti da zivim u njoj.Hvala na ponudi,jos uvijek mi je dobro pamcenje.
Legionela,muči, dobro je i ovako, moglo je bit puno gore . . . sićaš li se oma po dolasku mlade demokracije kako je oni hadezejac u saboru reka, šta mozak, kilo mozga dvi marke . . . oma su ga posli toga mekli na misto čuvara državnoga pečata . . . :)Toliko o ucenima bez karaktera.
Dadose Ukraini i Moldaviji! Nas nitko ne pominje.
Da ne pratim sta je do sad govorio i kakve je sve davao izjave, rekao bih svaka cast. Definitivno je lik prolupao, danas jedno sutra drugo. I dokle vise da za nas odlicuju drugi i da od njihovih uslovljavanja zavisi hocemo li ili necemo u EU i slicno?
Da ne pratim sta je do sad govorio i kakve je sve davao izjave, rekao bih svaka cast. Definitivno je lik prolupao, danas jedno sutra drugo. I dokle vise da za nas odlicuju drugi i da od njihovih uslovljavanja zavisi hocemo li ili necemo u EU i slicno?
Bilo bi dobro al' daj Bože...
Rijetko ga podržavam, al sad je u pravu...al mislim da nikada nećemo ući u EU.
Ajmo sergija za ovog novog dilera, ovaj ima dobru robu - cistu! Mada salu na stranu to je demagogija, cisti Ruski igrac koji ne zna kako zakociti Ukrajinu osim da kofol daje podrsku BiH a zna da nema sanse da BiH dobije kanidaturu, ili bi na glasanju on bio protiv. Lukav i prgav igrac.