Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan iole normalan komentar
Pa sta, da onda budemo svi zarazeni? Treba podhitno uvesti policijski sat
Da li je Hrvatska u proslosti ikada zbog karijesa zatvarala granice za BiH gradjane, pitam za prijatelja stomatologa?
@SkyZmaj nemojte pisati besmislene komentare,svi znamo da rh nije bas prijatelj BiH,alikad je u pitanju pandemija svak se pokusava zastiti,granice su italijanima bile zatvorene takodje jednostavno iz prakticnih a ne politickih razloga,rh nije stalo da zatvara granice sa BiH jer im je ekonomija bazirana na turizmu,ali takodje kod njih raste #zarazenih a mozda I lazu o broju!
Trebao ti je Skaka pokloniti jedan top.
Mislim da ima malo u ovome i spasenja nastavka zivota na Planeti Zemlji. Manje avionskoga, saobracaja uopste, manje posla, fabrika manje zagadjenja, prorjedjivanje, smanjenje nataliteta ljudske vrste, vakcinacija i to dobro ce doci oporavku kvaliteta zivota na Planeti Zemlji. Promjena nacina zivota, odricanje odredjenih luksuza ce biti nuzna.
@Tvrtkov Slazem se, red bi bio da i planeta malo dahne dusom, stotinama.godinama je eksploatisemo zagadjujemo i unistavamo na sve nacine, virus je sitnica sta smo zasluzili. Nadam se iskreno ds ce doci do promjene nacina zivota da necemo zudjeti za luksuzom, jer realno sta ce nama 50 majica 20 kosulja 10 cipela 10 patika, milijardu nepotrebnih uredjaja bez kojih se moze i moglo je...itd
Veoma je vazno da celnici drzava promisljaju neovisno od globalnih medija i WHOough instrukcija. Predsjednik Milanovic ne narusava medicinske mjere ali je -skrenuo paznju na neke bitne stvari. Podrska!
I vrijeme je bilo da se ovako neko javno izjasni, jer ako cemo iskreno Zoka nije rekao nista nelogicno. Pazit se treba ali fasovacemo to svi kad-tad.
@Eaglerimsi88 ma pusti ti Zoku radikala, de ti nama ožeži onu vedro pa se nešto naoblači
I karijes može biti opasan po život.
Od zatvaranja i karantina nema nikakve koristi. Distanca i maska su dobre mjere, ali će virus opet cirkulirati. Po komentarima se vidi da ovih što hoće zatvaranja i policijski ima ihi hi, hejbet. Ili se radi o mentalno poremećenim ili imaju skriveni lični interes.
Konacno razumne izjave od strane jednog politicara, vecina ih samo dodaje ulje na vatru i samo jos vise prepadaju ionako vec izbezumljene ljude.
Pa na ex-YU prostoru niko ni ne jebe Karies ni prevenciju od Karies-a. Zato nigdje više krezubavih nećeš naći nego na balkanu.... zato moj Milaniviću, crno nam se piše....!
Milanoviću svaka čast.
Samo naivni i nestabilni mogu podleci koronamaniji. Samo sabura i razuma.
Najveći državnici ne razumiju stres, Trump, Putin, Boslonaro, Johnson, Milanović, ...
Morel se taj virus cackalicom I kocem ishchachkat?!
@shuhva koNcem
Absolutno se slazem sa izjavom
Nema ko po Makarskoj da uzvikuje KURUZIIIIII, KRAAAAAFNEEEEEE, KUKURICAAAAAA,
Putovnice za borbu protiv korone, one su jace od bijelog luka i sirceta