Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbija i nije u planu da udje u eu u blizoj buducnosti, a u principu s onime sto su im evropljani ponudili, clanstvo im i ne treba. vec imaju ogroman ekonomski napredak i ubiru kajmak i od evrope i od kineza.
Wooow Vucicevog SNS bota skriptasa. Bas cu zapisati svaki vas nick ovdje da vas klasificiram. Nema najjaca Srbija pod Vucicem, sta ce im Njemacka i EU kad Njemci i Svedjani dolaze u Krnju Srbiju bez Kosova da rade. Srbija ne ubire nista. U pelene seru i pisaju Srbi u fabrikama koje drze Korejci, Turci, Italijani i to nazivate investicijama. Radite za 30.000 dinara po 14 sati dnevno, sto nije ni 500 KM. Privukao je investicije koje niko normalan nije htio u EU
@Dinamo, frustracija Suljo,frustracija. Opravdana je!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvatska u zadnjih 25 godina nikad manju ulogu u regionu nije imala kao danas. Previse su pozabavljeni unutrasnjim politickim previranjima a u EU kao clanicu ih niko ni za sta ne pita, nebitni su. Razgovarajte sa narodom na ulici u Zagrebu i pitajte ih kakvo je stanje na terenu, sta rade, jesu zadovoljni zivotnim standardom i politikom, ima li korupcije u sistemu. Ja znam gdje su mladi Hrvati iz Hrvatske. Isto su tamo gdje i mladi iz BiH i Srbije...u Njemackoj
Hrvatska i nije u regionu,,sve istočno je
Malo hljeba i cirkusa za balkanske kmetove a vlastodsci ce mesa i kajmaka
VIDIM , DA SARAJLIJE OBOZAVAJU ZOKU ....TO VAVAM JE ONAJ KOJI VAM KAZE DA VAM JE PRVO SAPUN POTREBAN , PA ONDA NESTO VISE , A OVAJ GLUPI I ZAO VUCIC UZIMA VAKCINE OD SVOG NARAODA I SALJE VAMA U BOSNU , BESPLATNO !!! .....UVEK STE NE POGRESIVO RADILI U KORIST SOPSTVENE STETE !!!
Nezna se ko je vece smece od vas dvojice
Bolje on zna sta hoce nego ti!
milanović se ponaša kao idiot, imbecil. ne vidim razlog što se poredi sa vučićem.
Voljeli ga ili ne Zoka je jednostavno nenadjebiv lik bezobrazno iskren i brutalan ali nije zao kao pičkousti .
a ja rošavom neurotiku države i k...a
Milanovic je gospodin za ovog ljigavca
Srbija je mnogo ozbiljnija drzava nego sto ti govoris.
A obojica rodjeni u Bosni
Vučića postujem, ali sto jedna eu zemlja treba uopste da gleda prema nazad. Nek se poredi sa česima, poljacima, slovencima..
A Hrvatska je postala uspjesna tek nakon sto je protjerala sve Srbe u BiH i Srbiju. Ni Hrvatska ni Srbija nemaju svoje konstitutivne narode, prema tome pu-shi-te ga vi obojica! Mi u BiH smo oduvijek bili tolerantni prema svim ljudima, a to sto nas ch-et-ni-ci i us-ta-se ne mogu razumjeti je njihov problem. BOSNA JE STARA DRZAVA I NIKAKVE PROMJENE GRANICA NE DOLAZE U OBZIR!!!
Ovaj brat vrijedja sve redom, ne bira hahaha
Ne zna se ko je gori od ove dvojice.
Sve na stranu, njegovo ponasanje, uvrede…ali ja zaista mislim da onomad sa sapun i parfem, covjek nije mislio ono sto mu se prigovara. Ja licno smatram da je to upotrijebio da se stvari rade po redoslijedu, a nikako da smo prljavi.#mojemisljenje