Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidna tvorevina je problem cijelog regiona...
Da "dado_27" principi poduzetništva i privatnog biznisa kao primijerice u Visokom i Širokom Brijegu, ili slobodnog novinarstva i nevladinih organizacija u Sarajevu, zasnivaju se ( kao i svugdje u svijetu ) na izgradnji sistema u kojem se kreše finansiranje ponašanja skupocjenih političara koji su završili fakultete u Beogradu, kako bi prikupljali nove zalihe novca za zakuhavanja ratova. Srpska vlast najviše strahuje od onih srba koji se pokušavaju ugledati na hrvate iz Širokog Brijega i bošnjake iz Visokog, za koje je veoma bitna izgradnja miroljubivog društva u cijelom svijetu, i naravno kresanje svih socioparazitarnih troškova.
Jos samo da RS s.t.o.k.a (politicari) skontaju da trebamo jedni drugima.
@zakzak; Moj prijedlog je da se napravi sporazum izmedju FBiH i HR tj. EU od 1. jula, i da se granica moze preci samo na jugu i zapadu, gdje granice FBiH i HR. Ove iz RS vracati sa granica, ukoliko pokusaju na tim prelazima preci granicu. Tako im dozvoliti da zive u svom toru koji su napravili, i nek se u njemu bore za RS interese.
Drugim rijecima... od 1. 7. ce se u RH moci sa BH pasosima izdatim u FBiH dok ce za BH pasose izdate u RS trebati viza. Takav je vec bio rezim od kraja rata do 2002
Nešto nastalo nanajpoganiji i najnakaradniji način da ne bude problem u regionu, Europi i šire je nemoguće........a baš tako je nastala nakaradna izdrkotina RS - zločinom, genocidom i etničkim čišćenjem - a na takav način će i nestati - zločinom, genocidom i etničkim čišćenjem .........................SMRT nakaradnoj izdrkotini RS
haha radoncic reagirao... kao jedini se on brine zbog toga
Milanoviću! I samo dotle, do tog kamena, do tog bedema,; Nogom ćeš stupit', možda, poganom. Drzneš li dalje?....Otdžbina je ovo Srbina!
...šta ti bi ? :))
Ma zezem se malo sa hrvatima....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sa ovakvim članovma Predsjedništva to je teško izvodljivo
Ne uopštavaj: sa ovakvim članom predsjedništva, Radmanovićem je teško izvodljivo.
E,.sada se korigujem kao Radmanović. Sorensen podvrisnu, Dodik dočeka, Radmanović la(h)ko potvrdi saglasnost. Kad se mora nije teško!
De ti to urgiraj, reci radmanoviću da neće nikad više smijet preko vaše teritorije, pa ćeš vidjet kako će prihvatiti!
MA ne znam ni koja je funkcija ovog predsjednistva, ukinuti to obavezeno
Pa nije problem u vama,problem je sto neki nece da se problem rijesi.