Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hr treba istupiti iz ove incijative dreka
Volim ljiljane volim ljiljane volim ljiljane... Zeljko Komsic❤️..
Da li je bokirov rvat ponio mitroljez hehe
Drug je Tito rekao muslimanima da slobodno idu u dzamije ko je vjernik i dok su u okruzenju Jugoslavije da imaju priliku biti najjaci u industriji i da su u Yugi sigurni. Vidimo poslije 1990-e da je imao pravo.
I sve se obistimilo haha...mi najjaci,najbolji....
Kontroliši šugavu labrnju pa bi i skup mogao biti uspješniji.
hjoooj divi elite, i nisu za nista drugo nego za brda
e ovaj "nas" ce im sve potpisati
Kralju Komšiću istakni na prsa ponosna ZLATNOG LJILJANA!
Nek ponese i bistu blaza kraljevica...
Steta nema legitimnog i milosmrada dodika . Bilo bi zabavnije zoranu smrdanovicu jer to je njegov nivo. Ovo su za njega sve sama gospoda i elita. On je obicna seljacina.
Moržina prepotentna neokupana. Gori nam je neprijatelj od onog srbijanskog picoustog snajperiste.
Ne može mu ego podnijeti da Bosanac 'bez sapuna i parfema' kao što su Komšić ili Džaferović budu utjecajniji pa da njegov prijedlog ne prođe. Od kada to on pamti i ne može im zaboraviti. 😁
Kakav konstitivni😂
ma nema problema , samo da ovi psihopate među normalnim ljudima koji tu učestvuju uzmu svoje redovne doze tarapije.....
ponesi vučiću parizer..sva goveda u jednom toru napokon
Đorđe Miketić, poslanik Zajedno ističe da je ovo „Dodikov i Vučićev uigran dribling, jer se u Dodikovoj policijskoj državi, pogotovo na tribinama, ništa ne dešava spontano“. "Napuštanje utakmice zbog skandiranja navijača Mileta Dodika je, kako mi se čini, probna vježba sveukupne bježanije koja će ubrzo nastupiti. Potpuno je razumljivo da prvo najbliži oko Vučića vježbaju igru nestajanja“, zaključuje Ješić.
Milanoviću...sjetim ti se sviju!