Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj svojoj mami usluge!
Ha ha ha, eto vam ga za badava, samo ga ne vraćajte više!!
Hvala Zoki!
Uhljebio bi njega Čović da je HDZ. Ovako, nisu neki jarani mada bi ga Dragan pogurao za razumnu svotu.
@Predsjednik. Jeli ti znaś da od ti "govana"su taki ko ti izrodi postali 😆
@Nakaradna. Pa ponudio je Drźavi BIH.. A "RS"izgleda da nije drźava pa moźda za to..To je isto da neko ponudi njemaćkoj,i Bayern da traźi neśta posebno. . Ali nema to.. Berlin i Merkel se pitaju. BIH se Bakir pita.
@Predsjednik.. Upravo zato i Hvala Allahu. . Ali niste vi svi takvi.. Jbg mora se sramotiti reći da je Srbin zbog drugih..😂
Glupa vijest. Kad se zna odavno da ce biti savjetnik u vladi Kosova
Vodite ga u Laktaše
Milanović je na na sastanku s hrvatskim braniteljima izjavio kako BiH uopće nije država da je zemlja bez reda i poretka te da je “big shit”....
Razuvjeri ga?
Klasična politička: "Uzmi pare kad god i odakle god se nude". :))
Ja da sam Srbin preśo bi na Islam il Katolik..
zato i nisi Srbin
Tako i treba ! Bošnjaci, Albanci i Hrvati moraju raditi zajedno ka boljoj budućnosti bez djikana jer to je proklet narod !
Pametan 😉
Aferim Milanovicu ! Bošnjaci, Albanci i Hrvati moraju zajedno raditi ka boljoj budućnosti bez djikana !
@BosanskiGazija u pravu si..siptari, bosnje, rvati..sve ista g