Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuja podvila rep :-))))
ajde brzo izgovori: KUJA JE ZALAJALA I PROLAJALA
cilj je postignut, bravo Hrvatska, skrenuta je pažnja na to da s*bi svoje izbjeglice samo šalju u Hrvatsku, a ne u mađarsku :) pokazano je da je s*bija htjela loše uticati na ekonomiju Republike Hrvatske zabranom uvoza proizvoda :)
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
I ovo je naravno kraj političke karijere ovog majmuna izbrazdanog i ispujičanog lica
ne znam ko četnicima udara pluseve, ako ima bošnja nek se jave da im čika Ismailj nešto objasni. Podrška Hrvatima protiv četničke nacije uvijek!!
A u sebi misli; srbija je orao, a ja sam muha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/Регион/2051065/Тајни+снимак+холандског+новинара+у+хрватском+кампу.html
Svaka čast Srbiji, lider na balkanu. Srbija dominira a EU je uz nju. Klanjam im se!!!
Komsije Hrvati glume neku gospodu a dovoljno je pogledati za koga glasaju i jasno ti je njihovo stanje svijesti.
Milanoviću, ne popuštaj! Makar do izbora.
Milanovic pokusao da digne sebi politicki rejting pred naredne izbore. Ali je napravio po hrvatsku ekonomiju i logistiku ovim potezom ogromnu stetu.
Mali rezime posljednjih dana velikog sina hrvatskog naroda. «Hrvatska je orao a Srbija muha» ORAO PAO, «Mađari grade ogradu prema Srbima, a ograde se grade prema barbarima» MADJARSKA GRADI OGRADU PREMA HRVATSKOJ, «zabranili smo ulazak kamionima da bi spriječili protok izbjeglica» NAJVIŠE IZBJEGLICA JUČE UŠLO U HR!
Alo Zagreb!Alo Zagreb!Zagreb javi se!Orao pao!Orao pao!Muva zgazila orla!Alo Zagreb!
Grad pedera i wannabee zapadnjaka
sad će hdz morati da ispravlja odnose sa susjedima. hehehe
Milanoviću od sebe praviš budalu! Ima li Mađarska kakvih posljedica što se ogradila žicom? Nema! Napravi isto što i Mađarska, te na taj način prisili EU da iznađe zajedničko riješenje. Koje će važiti za sve zemlje EU. A zemlje van EU političkim pritiskom natjerati da i one takvo rješenje prihvate i poštuju. Pa bilo da je riječ o koridoru za izbjeglice ili nečem drugom.
zoki je nesposoban političar.
BUAHAHAHA, kakav pajac, sin tisućljetnje kulture
Kujo zrinjski, što mi dade samo minus, bolje bi ti bilo da mi recimo granicu otvoriš, buahahaha
kad otvoriš granicu, prijeđi preko nje i više se ne vraćaj.
Dodji i ti sa njim, dobrodošao si!
neka hvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko se bio razgalamio, evo ga u.sra se poslije dva dana hahahahaahaaa :))))
Hrvatskoj drugi politicki poraz u nizu. bolje su prolazili dok nisu bili u EU.
Mislim da je Vucic,ma koliko mene ovo izjedalo sto pisem,od mladica soviniste i iracionalnog politicara,sazrio u najboljeg politicara na prostoru bivse juge.On jeste demagog,ali politika i jeste prosipanje iz supljeg u prazno.On je u par poteza matirao Milanovica,ulizuje se Zapadu,odrzava odnose sa Rusima,vojne vjezbe sa njima izvodi,sa Natoom potpisuje neke sporazume,Merkelovoj viri iz dupeta,sa arapima u perfektnim odnosima,kinezima,jevrejima.Posle Milosa Obrenovica,a taj je dosta postigao ulizivanjem,moga bi da bude u tom rangu.Hrvati,koji su uvijek bili miljenici zapada,sada su ispusili.Sa madjarima je napravio odnose koji se ne pamte.
stoposto si u pravu drug, ja sam bez osjećaj kad pričam o bilo kome od svih političara inih, ali ako je i jedan u Regiji pokazao da je zaista patriota i da voli svoju državu više od svega - ne voli svoj narod ni upola, koliko voli državu, jeste upravo Vučić..'92 je bio najveći četnik - kad je valjda trebalo, a danas tačno sve to što si ti pobrojao i to samo radi majke Srbije..fakat pravi, originalni patriota
Ma nije on bio cetnik,on je bio mlad,visoko inteligentan decko,pod mentorstvom seselja.Imao je svoje razloge da mrzi,ne vjerujem da je zaista mrzio koliku je mrznju sa jezika odasiljao.Kao i sva omladina tog vremena zaveden u kolo sovinizma.Tada nisi mogao biti drugaciji nego sovinista.Danas ipak mozes da biras.Jedan od najpametnijih ljudi,to mu je cak i seselj priznao,stim sto je seselj najpametniji covjek koga sam slusao,ali nazalost,svoju pamet je bacio na gluposti,mogao je biti vrstan naucnik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja gluposti. Sada ovi iz EU diktiraju ljudima kako ce voditi svoj posao. Clanstvo EU-a je kao ukidanju nacionalne nezavisnosti. Sve ti Njemacka, Francuska, i Britanija komanduju sta je najbolje za tebe. Mehka kolonizacija.
Krvacka je uvijek bila vazalska država ili Austriji, ili Madjarskoj ili Njemačkoj, bila je i ostaće.