Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolinda ovo uzima u drugom krugu, premda bi za Hrvatsku mozda najbolje bilo da dodje Skoro, a Kolinda da ide na vec planiranu visoku funkciju u NATO-u, najvjerojatnije za Glavnu tajnicu NATO-a o cemu se vec vise od godinu dana govori po kuloarima. Milanovic je inteligentan, ali ga uvijek nekako sjebe njegov neukrotljivi ego... zato i jest bio los Premijer, premda mu zahvaljujem na drzavnickom potezu kada je u sat vremena stigao u Mostar i sprijecio eskalaciju tadasnjeg problema.
Od svih kandidata, nijedan nista dobro ne nosi za Bosnu i Hercegovinu. Nadam se ipak da ce Milanovic pobjediti, on je makar otvoren.
dvije budaletine.... škoro se treba držati mikrofona u svrhu glazbe, a ne politike, a milanović je za vrijeme svoje komunjarske vladavine sjebo hrvatsku ekonomiju. zahvaljujući hdz-u i predsjednici kolindi, hrvatska ekonomija je u porastu. bog i hrvari. ZDS.
Zar takve budale jos zive..
Valjda bolje upravlja drzavom nego sto pjeva
Svi smo mi isti na balkanu i biramo lazne nacionaliste. Hrvati Kolindu Bosnjaci Bakira Srbi Vucica. Kazem lazne nacionaliste jer da su istinski nacionalisti ne bi toliko mladezi otislo iz istih drzava....
milanović je lijenčina i štetočina, nesposobna svadalica, jednostvano nema šanse
Ima dobar pjevac, los pjevac, i nesto poput ovog skore tzv rezimski pjevac..
pravda za kolindu
Milanović zvuči isto kao ovi naši SDP botovi....big shit