Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte Dzaferovića, zvanog drveni lutak, pinokio, ikebana, Jorgovan iznad glave bakira. Pogledajte i onog komšića,kako mlate šuplju,i čime se bave... Onda ce vam biti jasno zasto je propala revizija tuzbe protiv srbije a sad nas srbi gone.Doživotno će se baviti politikom i govoriti:čula, rekla, kazala. Zeljko&Dzaferaga teme:Pelješki most, dačiću vruće,vulin, pelješki most, tuđman,milošević, SDA najjača... I kraj mijeseca i po 6000 KM. Jadan je ovo narod i država.
Klixxu je tema ovo.. Sta je ko pjevao... Nama drzava propada, a oni koji su bili u armiji... Sada odaju i po zatvorima. Kako može biti drugčije? Zar mislite da će trezoraaš imati razumjevanja za borce i generale? Neće, kako bi mogo... Bio je i ostalo alijiin mali što je u tridesrtim gurao plastične autiće po ttrezoru i govorio brrmmmm.. Brmmmmm. I nije on kriv, kriv je narod jer je krenuo za takvim kao on i allija.
Ovi su gori u celofan pa ti ga zabiju, Vučić vodi mirnodopsku politiku, mislim da nema pretenzija, nego Dodik glumi ludilo, Vulin i jeste dalabu. Latini su hinje
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Uvijek ste nam zlo mislili i neprijatelji bili. Hvala drage nase komsije!
Misle nam i sada. Bili bi gori nego devedestih
Ahmici, logori, ubistvo Kraljevica, otimanje konvoja sa hranom i naoruzanjem, Cvetkovic-Macek, Tudjman-Milosevic, Karadzic-Boban, Dodik-Covic... A raskomadati je necete bez mora krvi. Your move.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uhvatite bar .ebenu intonaciju.
Nije ni cudo sto vole pjevati ovu pjesmu kad 60% hrvata potice iz BiH
ZAPJEVAŠE I NAZDRAVIŠE PRALJKOVAČOM.
Konakovicu sta kazes na ovo ? kad se petljas u sve sto i ovo ne odgovoris
Droga, sve je ovo droga
Uzp gamad. Milanovic je gnoj i satelit politike hdz.
UZP
Ta pjesma ne zove tako nego Lijepa li si. I jest lijepa.
Svi se nesto hvataju jedne strofe teksta a to sto himna SDA stranke ima strofu veseli se herceg-bosno (btw napravljena davne 90-91 godine) niko nista.... dajte ba za...te ba te stvari neka pjeva ko sta hoce ako smatra da je OK a ovi portali samo cekaju ovako nesto da iznose da se narod ujeda medjusobno iskreno meni vise smeta sto u mojoj "avliji" dolazi harmonikas u predsjednistvo, iftari se u predsjednistvu,...
Pa šta vam je tu čudno - ustashe pjevaju ustashke pjesme. Samo što neće nikad imati ustashu u Predsjedništvu dok je Zlatni Ljiljan Željko Komšić živ. Kontaš?
Kakvi primitivni UZP bijednici
Ma ide Komsic u inat ustasama pa pjevajte..kaze meni dedo rahmetli cweto je cweto,al latin je 2x cweto
Prevedi sta si napisao neznaju svi turski
Meni se cini da sto vise Hrvatski lideri napadaju na suverenitet BiH,ovi sto se zovu patriot-lideri BiH su sve poslusniji i kooperativniji.
Sta je konkretno lose u ovom tekstu i sta tu vrijedja Bosnjake da bismo svi citali ovakve komentare? Niko ovde nista ne nalazi sporno, osim zaguljenih velikobosnjackih fanatika koji zive deluziju unitarne bosnjacke nacije te imaju problem sa tudjim identitetom. Velikobosnjacki fanatizam i nacionalizam gori nego kod Srba 80-tih.
DJABA Balkanski COBANLUK ne moze iz nas....koliko god se mi otimali !!! Zaista su se jedino Slovenci odmaknuli od mentaliteta Balkana ostalo katastrofa