Komentari (684)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su ljudi drcni kad su anonimni i iza tastature. Malo vam je ratova? Kako biste naterjali skoro milion Srba da ukinu RS? Oruzjem? Ko je sprema da pogine i da salje djecu da mu ginu? Ili pola miliona Hrvata da prihvate jedan cojvek jedan glas? Koliko "junaka" koji mrtvog covjeka nisu vidjeli sem na filmu!
@vilsonovo sto je najgore oni misle da ce ratovat a ne kontaju da ce uglavnom nosit opremu po sumi i premjestat se
@vilsonovo, Srbe ne treba tjerati oruzjem da ukinu RS, nego iz Moralnih razloga trebaju ukinuti granicu formiranu na genocidu i ubijanju....
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
e moja djeco o kakvim vi ratovima mastate....koji od vas sa 21 god.bi volio po rovovima dane i noci provoditi..glavu izgubiti....nemate vi pojma o zivotu..nema kompjutera..nema struje..nema mobitela..vi fi neradi.....kisa..mrak..tama....e moja djeco pamet u glavu...
Nevolim da se svetim ali prljavi ti nevidiš da te za te tvoje pogane izjave Bog kažnjava.
Ovaj Rijad Durkić veći ustasha i od Milanovića i Čovića zajedno. Ne mogu shvatiti za šta se ti zalažeš momčino. Teško Bošnjacima pored ovih ateista balia s njima.
Baš se našao ko će da spominje sapun (i vodu) du_pe ti škripi od osušenih brabonjaka, Milanoviću, klošaru us_r_ani...
NACIST!
E moj Milanoviću, zelen si ti da vodiš jednu državu. Upravo ovakom retorikom je vodiš u propast i nanosiš joj ogromne posljedice. Vidš li ti na kolike kritike ti nailaziš? Osječaš li da si pošao bos u trnje?
po brisanju komentara Vidi se kako hrvatski klix čuva svoju pravu domovino za koga oni rade.
Moze gradanska u 23% države slobodno
Gradjanska oocija je odlicna ideja u jednovjerskoj drzavi. U trovjerskoj drzavi ce dovesti do dominacije najmnogoljudnije vjere tako da ce se pravoslavci i katolici poceti iseljavati te ce cemo vremenom postati muslimanska drzava. Takvi, nikad necemo u EU, a ja hocu u EU. Zivjela Bosna!
Ne gotivim Milanovića ali je potpuno u pravu. Hrvati i Srbi mrze bh i tu se ništa neće promijeniti. Za bh nema budućnosti i to je svima jasno ko dan.
Šta je čovjek krivo rekao? Gradjanska BiH i jest koncept o kojem bruje samo Bošnjaci. A bez Srba i Hrvata ne mogu ništa na državnom nivou. Treba prvo naći zajednički jezik, pa onda kontemplirati o daljnjim koracima.
Strasno... kao dijete "mijesanog braka"....mogu slobodno da kazem da ni ja, niti bilo tko od mojih roditelja nije "zakinut" u ovoj drzavi ...sramite se sebe i svojih izjava
Kakav satro kontroverzni blecak
vrati se kolinda sve ti je oprošteno. ovaj duplo gluplji od tebe
Dofatio i Milanović Tuđmanovu bilježnicu iz Karađorđeva.
Ovo samo rat i moze riješiti. Jepo ovakav zivot svih nas. Da su nas bar pustili da otjeramo gouna u srbiju i KRAJ!