Komentari (381)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Hrvatska se neće prikloniti jačem"... Opa, uvodimo neke novine? Lepo, lepo....
Pomoz bog nedićevac
Hrvati imaju sva prava u BiH. I vise od toga. Medjutim sva prava u BiH nemaju Bosnjaci. Vrijeme je da se ispravi nepravda
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
7% uskoro jos manje
ako Bog da!
16%+ ne kotite se vi kao prije a sad se krenuli iseljavati naglo. Od hrvata ko je htio iseliti iselio je sa putovnicom davno
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Imajul' HDZ hrvati kakvu obavezu prema svojoj domovini BiH. Samo pravo, pravo koje više pravo, marš u pm.
Imam osjecaj da bosna postane prava gradzanska drzava nebi hrvati jebavali bosanske katolike ni jedan 1% ovo je hrvatskoj plan da svoju truhlu dusu siri i da mrznju sije po bosni boli milanovica k za bosnom oni samo glume radi svoje politike posto oni sto njima daju neke parice i pasose oni hoce nesto da se i naplati i zato oni zele da mogu bosanske resurse dzaba koristiti dozivitno posto bosanski resursi ce praviti hrvatskoj 100 puta vece pare.
Da i mi vama poručimo, Zoka druže, da ti za nas nisi predsjednik Hrvatske. Onako kako ti nas vidiš u BiH, ti dolaziš sutra u privatnu posjetu BiH, nikako kao predsjednik Hrvatske. Budi čovjek bre, bome su te desni fino ucijenili šta moraš pričat za BiH. Žao nam je, ali to si ti. Daleko si ti od Mesića gospodina.
Zar neces malo i do laktasenka,mozda trebate dopuniti dosadasnje planove u vezi BiH,mozda i koju brlju klepite
Ja i?
Sva prava imaju i opet keece evropeici😂
Najgore je sto kamenjarski Srbi ne shvataju da se ovaj Srbo Zoran Milanovic ne bori za njih i za njihova prava, kojih imaju i previse, nego se Zoki bori za njihove glasove u Hrvatskoj, a tamo ih ima barem 20%.
Najgore je sto kamenjarski Srbi ne shvataju da se ovaj Srbo Zoran Milanovic ne bori za njih i za njihova prava, kojih imaju i previse, nego se Zoki bori za njihove glasove u Hrvatskoj, a tamo ih ima barem 20%.
ima belog na kosovu
Glupan kad se miša u drugu državu, nije ni do koljena predsjedniku Željko Komšić 🇧🇦🇺🇲🇺🇲🇧🇦🇺🇲🇧🇦🇺🇲🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Hrvatska zeli da igra mater i macahu na prostoru bih i njeni gradzana samo budale to nevide hdz politika i jeste da dobijo dozivotno svoje pravo na teritoriji bih i da mogu blokirat i praviti sranja bosni uzmite u obzir da hdz je fasisticka stranka kao i snds gdje zagreb i beograd salju poruke da se ljudi samo dublje mrze i razdvajaju a kd treba hrvatska govna i srpska prodat bosnu onda je majka i srbim i hrvatima ali ako ima prostora da se sere na bosnu tu su oni prvi.
Al se ovi naši političari siti ismiju ovim komentarima. I sve govore kako je ovaj glupi narod lahko potpaliti.
ovo je demokratska drzava gdje svako ima pravo da bira koga hoce, biram onog za koga smatram da moze nesto doprinjeti pozitivnije, a vi zelite da sva 3 naroda biraju nacionaliste, da bi mogli puniti dzepove i uvijek iste nacionalisticke fore prodavati, pred izbore se malo svadjate: hdz brani hrvate, sda bosnjake i sl. cim prodje sve kao da nista nije bilo, vi na funkcijama a narod ko hebe, sva 3 naroda svi smo u istim govnima
hrvati,bosnjaci i srbi...svadjaju se koga ce prije nestati u Bosni 😂😂😂😂 I onda kazu nisu retardirani.... 😂😂😂😂
Šta bosanski katolici imaju sa Hrvatskom? Vjeru i ništa više.
I državljanstvo, putovnicu, osobnu iskaznicu, zdravstvenu iskaznicu, imamo SVE!