Komentari (271)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti se u EU pitaš ko lanjski snijeg.
Zadnji popis u Bih je bio 2013 gdje je 15% stanovnistva bih bilo Hrvata. Te iste godine je Hrvatska ušla u Eu. I po mojoj nekoj procjeni Hrvata sada u BiIH ima vjerovatno 7-8%. U Njemackoj od 83 miliona stanovnika ima 7 milion turaka sto je 8.3% stanovništva. I sad ja vas pitam sto se Turci ne registruju kao konstitutivni narod Njemačke.
Vratiti pravo osobama poput Dragana Covica, Ante Jelavica, Vladimira Soljica i drugih hdz-vaca Svi oni su bili u predsjedništvu BiH, a radili za interese susjedne Hrvatske, a ne svoje domovine Oni su proizvod Komsica ,ne gotivim ga ,ali bar ne radi za interese susjedne Hrvatske, na štetu svoje domovine
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gorak je okus Ruskog hljeba.
Vise se petljaju zivot BiH nego hrvatske. Bosanac milanovic ne moze bez svoje drage domovine BiH
Ako nam od tebe zavisi put u EU, onda bolje da ne idemo.
Kako mi tako i konstitutivni hrvati nece u EU. Tako da...
Ja Milanovicu i Covicu nikada necu oprostiti negiranje ili relativiziranje Gencoda u Srebrenici. Ako su mislili da mogu nesto postici, nicim izazvani, guranjem prsta u zivu ranu Bosnjaka- e debelo su se presli. Ako na tome mislite graditi buducnost, na vrijedjanju Bosnjaka, nema se o cemu pregovarati. Za pregovore je potrebno makar minimum postovanja, a vi to niste u stanju. Hrvati imaju prava kakva nalaze EU, a ako trazite da instaliramo fasizam, ne treba nam EU, niti mi takvi trebamo EU-u.
Ruska kujica !
Tooo maliiiii
Imaju vise prava nego iko,evo hoce i neradni dan da glasaju kod vas😂
Ma i ne moramo čibavi.Ali,to sto uporno pokusavate u BiH to nece proci za jos 5 mandata tvojih.
Presjednik ili presjednistvo simbolizuje: "The President of the Republic is the Head of the State and a symbol of the unity of the country and represents the sovereignty of the country."
Kralju, prikriveni nacionalisto. Hrvati su stanovnici drzave Hrvatske, dok ovde zive bosansko hercegovscki / bosanski katolici, pravoslavci i muslimani. Gajite nacionalizam na pogresnoj terminogiji.
Hrvati ne mogu biti istovremeno i hrvatska dijaspora i konstitutivni narod u BiH...dijaspora nije nigdje u svijetu konstitutivna.
Nama ne treba EU, ni ti " veliki hrvati", cast normalnim svakako! EU je zajedno sa Amerikom jedno veliko smece i nista dobro tu nema! zato produzi dalje i ti i tvoja EU i povedi sa sobom te "velike hrvate"
Vratićemo vam pravo!
Predsjednik BiH treba biti covjek koji se bori za tu zemlju, sve ostalo su gluposti i ne treba trositi vrijeme ni energiju na to. Nije problem u Milanovicu, isti su i Plenkovic i Grlic- Radman i svi ostali politicari na vlasti u Hrvatskoj, svi oni neprestano omalovazavaju debelu vecinu stanovnistva BiH.
Da imaju trojica Hrvata u BiH koji ne sanjaju o "podebljavanju kifle", ne ucestvuju u slavljenju ratnih zlocinaca i osjecaju da je BiH njihova domovina, ja bih ih postavio za tri clana Predsjednistva, ali izgleda da nema ni jedan jedini takav (da je u politici).
Demagog u zamahu prkupljanja simpatija i glasova po Hercegovini