Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne samo hrvati svi mi odlazimo radi takvih kao sto si ti
Čovječe daj se osvjesti ti si predsjednik Hrvatske a ne Bosne i Hercegovine pa svaki dan ti tema druga država radiš li šta za građane Hrvatske.
Milanče ZNA ko je novi gospodar sveta RUSIJA i KINA ! Zapad je udario dupetom o ledenu. I sad je invalid. Uskoro će pasti u komu
Kao prvo odlazili su i do sad , kao i drugi, a da ste respektovali drzavu BOSNU i preko sarajeva trazili hrvatsko prestavljanje, ubjedzen da nikad i nikakvih problema ne bi bilo. Ali ne hrvatski ministri i premijeri idu u neku vukojebinu, zaobilaze sarajevo, dajuci tim seljacima do znanja mi ne respektujemo sarajevo i SAD SE TO LUPA O GLAVU- i mpzete da idete ako ne respektirate BOSNU!!
Zeljko Komsic je legitimni i demokratski izabrani predstavnik hrvata u Bosni. Sa svojom karizmom i sposobnoscu moze biti legitimni predstavnik svih naroda, a ne samo hrvata.
Ovo sto ovaj mazgov prica je cista glupost. Ljudi smo i niko nece otici iz Bosne radi Bosne vec radi lopova. Dajte ljudima poslove i normalne plate od kojih mogu sa porodicama normalno zivjeti, i vidjeli bi magiju
Ostat ce samo oni sto mirišu po loju
Ne pustamo mi tako lako nasu domovinu Bosnu i Hercegovinu. Bilo je i gorih dana pa smo tu. Nije nas mogao pobijediti Alija sa angaziranim isilom nece nas pobijediti ni slino slinavi njegov ..onakve mi uopce ne dozivljavamo kao prijetnju...vise kao metilj oko nogu...
Necu ni da citam. Al zasto to?
Željko Komšić doživotni predsjednik Republike Bosne i Hercegovine. ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜
🚜 🚜 🚜 🚜 🚜 🚜
Nekad bio slogan pred izbore, "Ostajemo Kate!"
Nek ide ko hoce, ne samo hrvati. Zbog ovih politicara svi koji mogu bi da odu iz regiona
Hvala sto se brines za BiH ali ljudino tu pred nosom ti je otislo milion gradjana Hrvatske a ti trolas o praznoj Hercegovini...daj Pupovcu to sto trazis u BiH..
Kaka si ti dilajla Ajleeee mi sto reko bruda
Da jedan ciko nije povukao potpsi dana 28. marta 1992 danas bi BiH bila normalna drzava i niko nebi raspravljao vise o toj nesretnoj drzavi i narodima koji zive na njenoj teritoriji. Ali eto, Amerika je prijatelj a ne Rusija dragi Milanovicu.
Bori se ti za srbe u hrvatskoj da budu legitimno predstavljeni, da imaju sve kočnice u donošenju svih zakona itd. Budi od riječi
Neka glasaju za Komšića i riješen problem.