Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drž' se šume Đuka
Banditc
Ovi iz klixa su stvarno smijesni, kakve veze ima Mandic sa BiH... zasto ne pisete nesto o gradonacelniku Rima ili Beca? Ovo je BiH a ne Hrvatska!
Naglo izronio
Čuj plućna embolija. Koja druga embolija može postojati. Ni jedna druga embolija ne postoji osim plućne. Klix, zaposli pismene ljude!
To je isto kao da su napisali ima zubobolju zuba.
@Franz71 filozofe...naravno da postoji embolija bilo kojeg organa i tkiva u organizmu koje ima opskrbu krvlju a ne samo pluća
Zelje za ozdravljenjem i manje vuci Bandicu,kvalitetnije i manje!
Ja sam preživio tesku emboliju pluca , nadam se da ce i Mandic sretno
Bandic
Kakav je Zagreb grad najbolje je sad vidjeti za Advent... Puno ljudi iz Austrije, njemačke, Slovenije... Grad čist.... Ovi iz sarajeva bi ga trebali platiti suvim zlatom da za jedno dvije tri godine od grada napravi normalno mjesto za život
Milan Bandić na aparatima
Ne daj se legendo