Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je*ote ja se sjecam nekog vremena kad su izbjeglice bile porodice koji od rata bjeze, a ne hrpa muskaraca izmedju 20 i 25 koji misle da imaju svo pravo ovog svijeta i mogu da krse zakone prelazeci ilegalno granicu. Ako im vec granica neke drzave nije sveta onda im ni zakoni u toj drzavi nece biti kad su vidjeli da vec mogu kako hoce. Zato je doslo do masovnih seksualnih napada od strane "izbjeglica" u Njemackoj tokom prosle nove godine.
Bujrum kod nas!
Na kraju ima da ostanu u Srbiji, dodje im nekako bolje od Afganistana i Pakistana, a i ko je lud da se sad vraća nazad. Tako nam i treba kad smo ih slobodno puštali da udju u Srbiju, a sve naši susedi dizali žice i ograde.
Samo nemojte u BiH
Nisu ni oni tolike budale...
Kakva je drzava da je cak i ove izbjeglice izbjegavaju, kaze bolje da im puca iznad glave nego da ovdje zive.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja zaista ne razumijem kako neko moze ocekivati da bude tek tako pusten coporativno preko granice bez dokumenata, i to iz zemlje koja nije pogodjena ratnim dejstvima? Oni samo idu sa idejom kako se tamo nista ne radi i kako ce dobijati pare. Pa koja bi nacija pristala da se od njihovog poreza na platu daje socijala zatucanoj gomili sa bliskog istoka koja ne postuje ni granicni prelaz na ulasku u zemlju. Avganistan i Pakistan su u kamenom dobu.
Jao ti eto kao znaš zašto oni hoće u evropske zemlje. De ne seri.
@sezam.susam ne eto idu da turisticki razgledaju zemlje i da se prijave u hotel.
Što ne idu bližim putem - preko Mađarske ?
a nee, do Natalije i FR je blize preko HR :-)))
@PredsednikMileRS Ja bih to sve otpratio u Bosnu. Oni ih vole i podržavaju. Niko nije podržavo ove islamiste ko Bošnjo. Sve u Bosnu. Mi granicu trebamo zatvoriti na našoj strani oko cijele BIH. Osim Hercegovine.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)