Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A fotka od Jahorine
Uništili svoje dokumente i sad na silu žele u EU da vise na sisi poreznih obveznika. Jadna ta djeca...
Bolje mobitele i više para imaju nego mi. Dobili mape sa minski sumljivim područjima, imaju svoje vodiče...
Samo 5% izbjeglica su oni koji bježe od rata, ostalih 95% su ekonomski migranti. I kad bježiš od rata bježiš u prvu zemlju koja će te primit, al joook ovi prelaze kontinente i riskiraju živote svoje djece...
Mnogi previše očekuju od Evrope. A njeno vjerovavatno najbolje doba je bilo od nastanka parnog stroja do prvog velikog rata.
Ovi bas nakastili
Ovako riskirati život dijece??Pa to je bagra najobičnija. Kako ti to uopće može pasti na pamet, po buri, po snijegu voditi djecu preko planine u sred zime. Kakav je to jeb.ni sklop u glavi??
Oni nikada snijega nisu vidjeli u zivotu. Ne vjerujem da su zeljeli dijecu da ugroze, vec neznanost i mozda nepamet.
neka idu i EU...
Nemaju dokumenata ali im je domovina BiH
Mozda su pametniji, ako se kao ugrozeni prijave crvenom krizu, i trebaju liječničku njegu, nece ih deportovati.
Opet ce biti vraceni. Prije ili poslije. Ne vidim smisao ove migracije