Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove što veličaju ratnohuškačku izjavu Stjepana Mesića: Predsjednik Srbije Boris Tadić će 22. ovog mjeseca informisati Savjet bezbjednosti Ujedinjenih nacija o izjavi dosadašnjeg predsjednika Hrvatske. Sigurno će to Mesića radovati, a i vas. Eto prilike Svenu Alkalaju da se isprsi i, kao kadar Stranke za BiH, nastupi u ime BiH na sjednici Savjeta za bezbjednost usklikom: Bravo Stioe, legendo!
ti imas moralnu tezinu j... ti m..
@HB pa nemoj ziviti u djamahiriji mars na sve cetiti strane mamlaze...ugledaj se na mudrog i razumnog covjeka kao sto je gospodin Mesic pa se smiri i razvijaj drzavu u kojoj zivis a nesanjaj da ce se ona raspasti i prisjediniti drugoj...kad ce vam jednom mozgovi prpraditi
Covjek napokon prica kako misli,do nedavno je glumio demokratu,ali ne moze on to nije mu krvi.
....zar se nije zavrsilo snimanje novog Mapet show-a u CRO?!
Taj Mesic je totalni idiot. Umesto da se priduzi RS i da i on trazi samostalost za Hrvate u Bosni, on svoj vlastiti narod gura pod noz turcima.
Srbine ne serendaj
bravo veliki gospodine Mesicu ,recite makar vi onom krmku iz laktasa ako nemogu oni nasi majmuni iz Sarajeva ....sam bi dosao u HR armiju ako to napravi ....gdje se Tihi sakrio sta je bez komentara.
@@Janko 20.01.2010. u 17:25 NISAM SRBIN, Z.AJEBA.O SI SE JARANE! VEC NORMALAN GRADJANIN BOSNE I HERCEGOVINE KOJI NIKOG NE MRZI ZA RAZLIKU OD TEBE..
hahahahahaaaa koja si ti bu.dala :-)))
Pipo j.e.b.a.o. ti Stipe ZMAJ R.A.S.P.A.L.U. K.U.R.V.E.T.I.N.U. O.D. K.E.V.A.R.E.!!!
a sto da mu se ne sjetim familije, ko mu yebe mater seljacku :)))) Sad bi srbi da se igraju kulture nakon sto vec vise od dvadeset godina sire mrznju po Balkanu, a i sire..e nece moci ove noci...sad cete narednih dvadeset godina da zanjete ovo zlo koje ste posijali, kopiladi ccettnicka...
mesic je isfuro svoje....stalno stavlja nas hrvate u bih sa muslimanima a protiv srba....puna nam je kapa i njega i muslimana...zato mesicu bolje pomozi nama hrvatima u bih da se otcjepimo nego da zivimo kao manjina u ovoj nekaradnojdjamahiriji...poz
ova karikatura o Mesiću..
Nisam siguran da je ovo \"provokacija\" Prije bih rekao jedna realna slika stanja. Hrvatska nikada ne smije dopustiti sirenje Serbije do Karlovca. Sa dalekometnim raketama (a i topovima) se iz RS mogu gadjati mnogi ciljevi u Hrvatskoj, a to nije bas pozeljno za Hrvatsku. Referendum u RS znaci pocetak rata, to je sigurno.