Komentari (301)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha mora on nečim privući pažnju sada kad je niko i ništa :)) a za vas paćenike (poturice) koji se nadate nečemu ovakvom imam samo jednu poruku: Biće Brčko Srce Srbije! :D
HV garant opstanka BH... hmmmmm, ista ta HV je harala po Hercegovini 1993-95. Ali haj\' dobro, neprijatelj mog najzesceg neprijatelja mozda bude moj prijatelj. Mozda... ja zato spavam sa jednim otvorenim okom.
Hrvoje HR: Ma jasno je svima da do BH nikome od nas nije stalo. Nije uredu ni zagovarati rat, ali ako HR zeli dugorocnu sigurnost, onda se referendum i njegove posljedice u BiH (a zna se koje) moraju sprijeciti na svaki moguci nacin pa cak... Za 10god bi se taj \"tumor\" poceo siriti i na onu stranu Save i Une...
Nema šanse da Hrvati ratuju za BiH, možda samo kad bi se Muslimani ponovno vratili svojim hrvatskim korijenima, a to se neće dogoditi pa me živo zaboli hoće li se Dodig otcijepiti ili ne.
steta sto su ameri zaustavili hrvatsku vojsku, kad su ovi vec bili pred banjalukom. srbi imali ste srecu, sto ameri nisu htjeli imati novi val izbjeglica.
HV kreni. Dojadila mi ova amerika, hocu kuci u svoj B. Brod
@ZNG Odobreno! Samo nemojte da bude civilnih zrtava. Traktorijada moze, ali nemojte praviti iste pokolje kao i oni.
cekamo odobrenje za pocetak misije.
ne bi bila losa jos jedna oluja da im se osvetimo za Vukovar
@miro ma sve ste dobili. Ostali svoji na svome (posebno na sjeveru i srednjoj Bosni) Ravnopravni ste i imate \"svoga\" clana predsjednistva Prosperirate u svakom pogledu i sve vas je vise i vise u BH itd... Hoces da nastavim?
koliko fali do 300-tog komentara?
:-)
posaljimo srbima koji paket pelena. imam osjecaj da im trebaju.
RESPECT
Stipe, ne mjesaj se u unutrasnje poslove BiH! Pusti nas na miru, mi cemo to. Samo nam nemojte smetati k\'o onda kad je bilo najteze (1993-1994). Moze malo moralne i \"logisticke\" podrske, ali to bi bilo sve.