Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mesicu treba tebi nobelova nagrada za mir,,,voli te bosna i hercegovina
Da, naravno - mislim na Stepinca. Činjenica je da se Stepinac usuđivao propovijedati ono što golema većina katoličkih svećenika u Evropi nije, ali sve to skupa je nedovoljno. Nije bilo nimalo lako djelovati u zemlji okupiranoj od nacista i fašista, ali njegova pozicija je zahtijevala više hrabrosti, više mudrosti i više morala. Možda griješim, ali to je moje mišljenje. A nasljednik mu je .... nit\' smrdi nit\' miriše. Grozim se takvih \"ne bi se štel zamerit!\" Zato Mesiću kapa dolje
A,u pičku materinu!!!!
Svaka ti cast ljudino!!! Ovakvog sposobnog, pametnog, naprednog i humanog covjeka i mi trebamo da nas nesto nauci!
kuharic je tamo trebao otici 91-e
Šteta što Bozanićev prethodnik nije tamo otišao kojih 65 ili 66 godina prije. Dobrovoljno, naravno. Bi li Hrvatski narod mogao dobiti jasniju poruku od toga?