Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E to je razlika izmedju ljevicara i desnicara, prvi ima bar malo postenja. Pusite ga nacionalosti (radite punom parom)!!!!!!
Ajde Bošnjaci, pozovite ga da kod vas bude počasni predsednik, bespogovorno ga obožavate! Nađite nešto i za soroševca Čedu Jovanovića!
mislis prvo bude desnicar....izazove rat stradanja,klanja,ubijanja...a onda nakon 20 godina kaze...ja sam ljevicar a ono sto sam prije bio ne vazi?...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meske iskače redovito iz paštete .Gledam samo jedan dan kad mi dođe vodu očitavati...
Pošteno je i ovo reći, dakle, niko nije bezgrešan, ali treba imati karakter pa priznati grešku, mnogo se priča o Jasenovcu u posljednje vrijeme, ali niko neće da kaže da su ljudi tamo stradali prvenstveno kao antifašisti, a ne kao pripadnici ovog ili onog naroda.
monkey
Ako je MEsić otvoreno podržavao proizvodnju sapuna od Srba , onda i nije baš za ljevičara ! :((
Ljevičar koji je volio PAvelića ! Ih šta ih ima Srba ljevičara koji su čuvali Dražine slike ispod uglja. Evo vam Šešelj najbolji primjer. Nije čovjek mogao opstati nekad od njegove ljubavi prema Titu ! :)
Ti mislis na ovoga sto je pocasni gradjanin u nekim gradovima u Federaciji i do jucer bio u zvjezde skidan.
Svaka cast tvom postenju Stipe.Najjaca politicka figura na Balkanu pislije rahmetli TITA
Kao što vidiš po minusima, još smo u vremenima vladavine bezobzirnih nad bezumnima.
Ma on je bio i ostao gospodin covek, nebitno kome, svi su ga gotivili.
lik je jbni hrvatski fasista, koji sada ima drugi posao... vec vidjeno u titovoj jugi i komunistickom sistemu, preobucenih ustasa...kakav gospodin...gospodin je Igor Mandic i slicni njemu.
Cudno
Molim boga da Srbi dignu optužnicu protiv ovog političkog transeksualca. Čovjek transformator.
mesic je ustasa i to ne moze promjeniti nikakva organizacija u koju se uclani...ustasa je bar za nas srbe....a niko mu drugi u svijetu i nece reci da je ustasa...pa onda ispada da mu je bitno sta srbi kazu?...:))))
bice mira onda kada djeca sa godinom rodjenja 95 budu najstarija na ovim prostorima !!
STIPE,ONI LAJU I SAD,NIKAD IM MALO,,SAMO DA SE ISTAKNU MA BILO TO UVRIJEDLJIVO ILI NE,,,90-TE PA NADALJE NEMA GA KO NIJE LAJAO I VRIJEDZAO,,TI SI SE BAR POKAZAO KAO DOBAR A OVI NIKAD,VAZDA IM MALO VLADAVINE I PARA..HAJDE STO IM JE MALO,ALI STO NAS HANDRE NEPOPUSTAJU,,
kanu suza !