Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tooo mesicuuu hajd navrati po baklavu sto smo ti spremili
Hrvatska nece dugo imati velikog covjeka vizionara a BiH iskrenijeg prijatelja kao sto je gospodin Mesic Hvala i vama u Hrvatskoj zelimo svako dobro pvodom predstijecih Bozicnih i Novogodisnjih blagdana i praznika.
jel to vi zivite u hrvatskoj? \"....svim vjerskim službenicima i islamskim vjernicima u Republici Hrvatskoj veliki islamski blagdan Kurban-bajram.\"
@sarajlija haj ne seri majke ti,primi cestitku kako treba i suti... i da,jos nesto...prouci malo gramatiku maternjeg jezika
okreni te se Sarajevu a ne Zagebu samo kad bi ga ovi poslušali
uvijek je bijo ljudina prava
Hvala!!! Stvarno je Gospodin pravi!!!
Mesicu dobar si.... Hvala
alahrazola jedini predsjednice!