Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni Bosnu i ne vide kao drzavu, i nece da gube vrijeme, a hrvatskoj su rekli da se pobrijne za balkan i srbiji se isto reci da se pobrine za balkan i tako ce svako svoj komad dobiti, kad je Alija u.m.r.o, rekli su da je imao dva sna u zivotu, da spasi svoj narod od istrebljenja i da ostane jedinstvena drzava Bosna, samo u prvoj je uspio, tako su govorili, to sad i ostvaruju, hoce da daju bosnu hrvatskoji srbiji da je eksplatisu i onda da je pobjele..
Hriscanski zatvoreni krug genocidasa...hehehe
U BG-u će Angelica dati Tadiću da Dodi preda upute o ponašanju.
dosla sam sa zahtjevom da Srbija napokon preda Haskom tribunalu Mladicev preostali pampers..................
jest vala nemas pojma...ali doći će ona za Bajram. Morala je do Smrdije jer ste pohapsili one vase \"heroje\" da vam jednu cvoku slozi za dobar posao
a jes vam krivoooooooooooooo sto nije navratila u BiH !!!
Pita nju Tadija: \"Možel jedan Passat na lizing?! preko veze nako.\"