Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sprijeceno krvoprolice
Bravo Cetinjani, gonite bagru sa Cetinja.
CG je NATO, zato su se i u usrali. Mislili su ko u ex Yu na frku. Sad oni fora glas razuma. Smiješno. Satrali bi ih oper da su zapucali
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ocekivano
Bravo Cetinjani, gonite bagru sa Cetinja.
On smatra da je jedini način za miran život na ovim prostorima razlaz, prenosi Srna. "Da se RS proglasi nezavisnom državom, naravno da Bošnjaci, muslimani imaju svoju državu BiH, a Hrvati da imaju Herceg Bosnu", rekao je Dodik. Hoće li ga Gordana opet ignorisati SDSkanta. Ko je veća prijetnja?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Srbovanje..naivnome Ratovanje.-
Milova mafija nema moć da pobijedi,kad padne ode na robiju a napljačkano se oduzima,zato su ovi posljednji trzaji nasilja dokazanih kriminalaca.
Kakva su ovo imena kao iz Pokemona,Digimona jbt.
Velikosrbi shvatili da rade sami sebi medvjedju usligu i da pojacavaju otpor Crnogoraca posrbljavanju i sada ce vjerojatno nastupiti kao dobrice, razumni, uvidjavni.
Citate li vi naslov, a i tekst ispod naslova. Niko nije rekao da nece biti ustolicenja na Cetinju, vec da tako samo mediji pretpostavljaju, nista sigurno. A na kraju naslova vidimo upitnik, sto znaci takodje da ta informacija nije potvrdjena. Ja se nadam da nece biti ustolicenja ni na Cetinju, niti bilo gdje, vec da se crnogorci izbore za svoju crkvu, a SPC vrate tamo gdje i pripada, u Srbiju.
SPC je najveći pakao na ovoj zemlji
Ovdje nema mira dok im se ne ostvari zelja svi Srbi u jednoj državi, pa sta vise čekaju, široka im Šumadija.
vazda neki cirkus sa Srbima 🤭
Naglo skočila cijena traktora
Bravo Crnogorci!
Ne vjeruju Crnogorci njima na riječ, barikade su svuda i stražare. https://www.youtube.com/watch?v=jgvf0sd_sj0
Pametno, mante se inata, ludilo je i fašizam na sceni, mada, bilo bi to ustoličenhe sutra, i prekosutra sve isto, ništa ne mjenja ni državu ni život, bilo ne bilo te ceremonije, ali politika je to
Ovo moze smiriti samo Edi Purašević sto je razbijo vazne po studiju..
Znaci CG podijeljena kao i Bosna....gdje su srbi tu su dijeljenja
Izaslo hiljadu ljudi da protestuje. Cista udbaska spletka za balkanske majmune. Sve je to u 5 deka od vardara do triglava.