Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Međumuslimanski okršaji kao posljedica politika i religijski frakcija zemalja iz kojih ti ljudi dolaze. Balkan će biti sve više poprište ovakvih tuča i sukoba koji se sasvim sigurno prenose iz islamskih zemalja na ove prostore.
Pruzis utociste,a oni izazivaju nerede,kradu,napadaju. Mislim da tu treba nesto mijenjati,ne rigorozno kao Madjari,ali treba Srbija da polako otkazuje gostoprimstvo tim primitivcima. Vidim na jugu Srbije u Vranju,Leskovcu i nekim gradovima njihova djeca idu u skolu,i to je lijepo.
Religija mira,hihihihi
Jedni gledaju zadrugu a drugi parove😂🐲
Srbi ni sa kim ne mogu..
Pobili se pastuni i arapi pa napali cigane srbijanske drotove😂
ugledajte se na gospodina zemana.
tekst od dvije recenice koje se ponavljaju tri puta. svako se danas novinama baviti moze
halat ti vjera za komentar
@Netixba ,ti ispravljas novinara ,a tek ti veze nemas sto dokazujes i primjerom. 'bem ti znanje,upustas se u nesto o cemu nemas veze.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ne tuku se sto im je lijepo Glad, bijeda, neizvjesnost...