Otkriveni učesnici napada
0
Masovna hapšenja napadača na Ambasadu SAD-a
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimanje navijac
Dobro su to genocidni skuhali
Tadićeva policija greškom zapalila Zorana Vujovića. Htjeli su Zlatka.
cuj ubrzali ??? hahahaha
Podla i licemjerska politika srbije je predmet proucavanja svjetskih institucija. Srbi su narod za labaratorijske analize i nauka jos nije desifrovala kod njihovog umnog i fizickog stanja. Svi najnoviji dogadjaji u svijetu , bilo u kojem segmentu desavanja imaju veze sa tim ; kako oni sebi tepaju \"nebeskim narodom\". Oni su ustvari jedna velika tus mrlja civilizacije i njenih nacela . Ugladjenu , providnu i do te mjere podlu laz poslije 30 sekundi pretvaraju u istinu i sa tim zive i sa time se hrane ......
.. for these cunts!
Malo je reci da se ulizuju ocm
Joj a koja li je pozadina nereda? Stvarno ne vidim šta bi potaknulo miroljubivi narod Srbije, koja je inače isključivo žrtva, da nekoga napada, pa nisu to radili već...1.5 mjeseca od napada na granični prelaz sa kosovom.
holy shit , kako su samo brzi , samo im trebalo tri godine