Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protesti gladju mi nikad nisu bili jasni....bolje punog stomaka molotov koktel na prrdsjednistvo, nego fol ne jesti....ebe se njih mozemo svi pocrkati od gladi, sto se njih tice....
Šta je zgrada predsjedništva kriva?
Pa nije ona, ali ljudi koje sjede u njoj su krivi....mislis da njih briga za ove mirne proteste ? Smiju se sa prozora, govore : " Vidi ovih kretena, pokradem im izbore, oni morno setaju, godinama ih pljackam, raseljam, a oni mirno setaju..." Glupi narode, nek nas i ebu kada imamo svi ovdje taj Stokholmski sindrom, ghuze nas, a volimo ih, ljubimo im ruke....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja ne znam za slucaj da je iko do sada od politicara postigao ista strajkom gladju , posebno da je izdrzao do kraja obzirom na neispunjenje zahtjeva zbog kojeg su usli u strajk
Junakinja...treba film da snimi o štrajku glađu.
Opaa, završena cirkuska predstava. Vrlo lako je Marinika odustala, a naravno ništa svojom glupošću nije dobila.
Marinika se folira, njoj je stalo samo do vlasti i sopstvene koristi.
Folirant običan
Ja bi reko, ovoj je u glavi tabula rasa.
Lažni štrajk glađu laćnog borca Marinike.
Kada je shvatila da opozicija nema podrsku zapada i kada je videla da je taj njen scenario i gluma glupost prekinula je navodnonstraj gladju.
Kada je shvatila da opozicija nema podrsku zapada i kada je videla da je taj njen scenario i gluma glupost prekinula je navodnonstraj gladju.
Ogladnjela joj Guza
Ne razumijem, strajkovala gladju, nije dobila ono sto je htjela postici strajkom, prekinula strajk, ti si i stvari gladovala, nije to strajka vidjelo. Ili je samo bila politicka reklama. Vucic pametan, vodi se onom:”samo strpljivo, sve ce jednom biti jucer”.
Tepicka gladovla 12 dana da bi posle narod Srbije gladovao ali nista id njenih zelja . Sve joj pada u vodu
Glumila budalu 12 dana pa 13ti dan nastavila da bude jos veca budala strasno.Tepicka svojim izjavama nije zasluzils da u Srbiji bude nesto vise od opozicije.
Ovi su glupi ko točak. Oni stvarno misle da se Vučićev režim popustiti zato śto oni gladuju? Pa psihopat se raduje tim
Zna se ko je za ovo kriv. Dodik sa svojim karavanima autobusa koje voza malo na 'granicu' pa malo na izbore u Srbiju pa malo da slave dan zastave i ostale gluposti. Samo vi za Vođom.