Regija
4

Manekenka Mina Milenković izmislila da je silovana

Klix.ba
Mina Milenković
Mina Milenković
Manekenka Mina Milenković (21) iz Beograda nije silovana, kako je sama tvrdila, utvrđeno je ljekarskim pregledom na ginekološkoj klinici.

Iz srbijanskog MUP-a su za Blic potvrdili kako je ljekarskim pregledom utvrđeno da Mina ima povrede po licu, kao i da se sada isputuje na koji način je ona povrijeđena. Međutim, ispostavilo se da su njene tvrdnje da je silovana netačne.

Mina je nestala u subotu ujutru, nakon što se na splavu u Beogradu posvađala sa bivšim dečkom Aleksandrom Ć.

"Mina je napravila scenu na splavu, napila se, a zatim je osiguranje izbacilo napolje. Tada je ušla u automobil, koji joj je ranije dao dečko. Autom je udarila nekoliko okolo parkiranih automobila, a zatim izašla napolje. Od tada do nedjelje popodne niko je nije vidio", rekli su u policiji.

Minu je u nedjelju primijetila žena u naselju Resnik, od koje je ona zatražila da pozove Aleksandra. Žena je zatim pozvala i policiju.

Mina tvrdi da su je otela dvojica mladića, stavili je u automobil i odvezli u Zemun, u stan u kojem su je tukli i silovali. Ona međutim nije mogla opisati kako ti mladići izgledaju, ni gdje se nalazi stan u koji je odvedena, zbog čega policija sumnja u njenu verziju priče.

Ona će danas ponovo biti saslušana u policiji.